Boerderijcamping de Klaborij in Ryptsjerk -
Boerencamping Friesland

De familie Klaassens heet u van harte welkom op boerderijcamping de Klaborij in Ryptsjerk - een boerencamping in Friesland. Deze camping is op 11 km van Leeuwarden gelegen en biedt naast kampeermogelijkheden nog veel meer voorzieningen. U kunt er terecht voor appartementenhuur of voor de woonboerderij.De uitvaltsmogelijkheden zijn zeer goed. Er is een goede busverbinding met Leeuwarden en Dokkum en met de trein bent u ook zo in Groningen. Geen punt. Deze boerencamping in Friesland biedt u ook de mogelijkheid voor een dagtochtje naar het waddeneiland schiermonnikoog of naar Ameland. Zo kunt u zich prima een dag vermaken vanaf boerderijcamping de Klaborij in Ryptsjerk.

Wilt u samen met uw huisdier of uw paard/pony op vakantie? Dat kan nu. Deze camping biedt u de mogelijkheid om ook uw dieren een onvergetelijke vakantie te geven. Houdt u van buiten zijn en van natuur? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt heerlijke fiets- en wandeltochten maken naar een van de vele dorpen in de buurt of lekker door het nabijgelegen bos Griekenland en Turkije. Dit bos leent zich uitstekend voor langere wandeltochten en wat u al wel niet ziet tijdens zo'n wandeltoch.

De 15 ruime plaatsen van boerderijcamping de Klaborij in Ryptsjerk zijn geschit voor tent en/óf caravan en zijn voorzien van stroomaansluitingen. U krijgt de mogelijkheid geboden om uw auto('s) nabij uw verblijfsmiddel te parkeren. Er zijn goede voorzieningen aanwezig waaronder het volgende:

  • 2 wc's
  • 2 douches
  • 2 wasgelegenheden met koud en warm water
  • uitstortgootsteen en
  • aanrechtblok met warm en koud water.

Daarnaast zijn er voor de kinderen en voor u als slechtweervoorzieningen verschillende acoomodaties aanwezig. Zo is er een plek voor de kinderen overdekt te spelen met hun speelgoed en er is een tafeltennistafel aanwezig. Bij mooi weer kunnen de kinderen gewoon buiten spelen op het veldje met diverse speeltoestellen. Ze zullen zich vast geen moment vervelen.

Wilt u informatie over de prijzen of reserveren? Of wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Bekijk dan de website van boerderijcamping de Klaborij in Ryptsjerk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina