Minicamping 't Spant in Wijhe
Boerencamping in de provincie Overijssel

De familie Te Winkel van Mini-camping 't Spant in Wijhe, een boerencamping in de provincie Overijssel, heten u graag hartelijk welkom op hun mooie mini-camping. De camping is gelegen aan de Lierderholthuisweg nabij het kerkdorp Lierderholthuis bij Heino op de gemeentegrens van Wijhe. De camping is ook prima geschikt als overnachtingplaats voor fietsende en wandelende vakantiegangers. Een gids hiervan is verkrijgbaar bij de VVV/ANWB en gespecialiseerde boekhandels. Op het veldje zijn 10 ruime kampeerplekken. Een  achttal  plekken zijn voorzien van elektriciteit. Er zijn 3 toiletten en een stortplaats voor het chemisch toilet, twee douche ruimtes, een afwasruimte met warm water, wasmachine, koelkast. Het kampeerseizoen is vanaf het eerste weekend in mei tot en met het eerste weekend in oktober.Tevens is er de mogelijkheid  voor het houden van een familieweekend. De gehele camping staat dan tot uw beschikking. Wel tijdig boeken s.v.p. bij de familie Te Winkel van minicamping 't Spant in Wijhe, een boerencamping in de provincie Overijssel.

minicamping 't Spant in Overijssel, wijhe


Diverse wandel- en fietsroutes bijvoorbeeld de Havezathe en de Salland route, waarbij een bezoek aan De Lemelerberg wel zeer de moeite waard is.De Havezathe route en de bekendere Salland route zijn zelfs vanaf minicamping 't Spant in Wijhe te beginnen. In het hoogseizoen zijn er in de omtrek diverse jaarmarkten, braderieën, rommelmarkten, kermissen enz. En bij slecht weer is er het overdekte kinderspeelparadijs in Wijhe. Voor waterrecreatie kunt u terecht bij de uiterwaarden in Wijhe, de recreatieplas in Wythem of het open luchtzwembad in Wijhe of Heino. De camping kan tevens fungeren als thuisbasis voor het volgen van een workshop c.q. andere kunstzinnige cursussen. Het atelier Herxen geeft dag en weekcursussen op het gebied van beeldende kunst, (aquarellen, boetseren, olieverven).

Op 1 km. afstand van minicamping 't Spant in Wijhe ligt het kerkdorpje Lierderholthuis. In dit dorpje staat de Sint Nicolaaskerk, waarop zondagmorgen een kerkdienst is. Ook kunt u in het dorp gebruik maken van de tennisbaan. De camping is gelegen in een bosrijke omgeving en heeft mooie vergezichten. Kastelen en bossen ‘t Rozendael, Den Alerdinck, de Colckhof, 't Relaer, Rechteren en Huize Den Berg liggen in de nabijheid en zijn gedeeltelijk toegankelijk voor bezoek. Oudheidskamer in Heino,  Museum 't Nijenhuis met tuinen, bakkerij- en Anton Pieck museum te Hattem. Pittoreske dorpjes in de omgeving waaronder Windesheim en Vaassen. Maar ook grotere Hanze steden als Zwolle, Kampen en Deventer zijn zeker een bezoek waard. Bij de VVV in Heino en Wijhe kunt u verdere informatie inwinnen.

natuur bij minicamping 't Spant in Wijhe, overijssel

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Klik hier voor een bezoek aan de website van minicamping 't Spant in Wijhe

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina