Minicamping 't Hecht in Dronten
Boerencamping in de provincie Flevoland

Lippe Veenstra en Annemieke Wevers van minicamping 't Hecht in Dronten, een boerencamping in de provincie Flevoland heten u graag welkom op hun mooi gelegen camping. Op deze camping staan ruime plaatsen van minimaal 100 m2 op u te wachten. Alle plaatsen zijn voorzien van electra en natuurlijk beschikt men over voldoende sanitaire voorzieningen. Het terrein is geheel autovrij, wat de veiligheid van u en uw eventuele kinderen natuurlijk ten goede komt. Als u van rust en ruimte houdt is minicamping 't Hecht in Dronten, een boerencamping in de provincie Flevoland de locatie bij uitstek.

minicamping 't Hecht in Dronten, boerencamping in Flevoland

 

In de omgeving is voor rustzoekers en avonturiers die op minicamping 't Hecht in Dronten verblijven een mooie uitvalsbasis.
Rustzoekers kunnen genieten van de natuurschoon in de wijdse polder. Indien u van vissen houdt kunt u hier uw hart ophalen.
Water in overvloed!! Avonturiers of de begeleiders van jonge avonturiers kunnen hun hart ophalen op Walibi-world, het voormalige Six Flags. Hét avonturenpark in midden Nederland. Hier kunnen u en uw kinderen zich uitstekend vermaken.Ook voeren er vele mooie fietsroutes door de nauurschoon van deze polder.

Vanuit minicamping 't Hecht in Dronten kunt u ook Harderwijk goed bereiken, een hoogtepunt hier is natuurlijk het Dolfinarium, maar ook het stadje zelf is, met zijn vele leuke terrasjes en restaurants zondermeer een bezoek waard. Ook het mooie stadje Elburg of het modernere Lelystad, met de historische Batavia zijn een bezoekje waard. Vanuit de mooie wijdse polder kunt u dus genieten van historische maar ook van moderne steden. Daarom alleen al is een verblijf op deze boerencamping in de polder een bezoekje waard.

boerencamping in Flevoland, Dronten

 


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Flevoland?
Kijk dan eens op de website van minicamping 't Hecht in Dronten.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina