Minicamping de Kei in Lichtenvoorde
Kleine camping in de provincie Gelderland

Minicamping de Kei in Lichtenvoorde, provincie Gelderland, is een leuke en rustige camping in het buitengebied van Lichtenvoorde en toch op loopafstand van het bruisende marktplein. De camping beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen die langs de rand van het veld zijn gesitueerd. Alle plaatsen hebben een 10 ampere stroomaansluiting, eigen water aan- en afvoer en een uitstekende gratis wifi verbinding. U kunt dus gerust uw laptop of I-pad meenemen. Lichtenvoorde ligt centraal in de Achterhoek, een schitterend mooi afwisselend gebied in het oosten van Nederland. De eigenaren van Minicamping de Kei in Lichtenvoorde nodigen u van harte uit voor een bezoek aan hun camping.

 

 

Minicamping De Kei in Lichtenvoorde

 

 

De voorzieningen op Minicamping de Kei in Lichtenvoorde zijn goed. De plaatsen kunt u, gezien de uitrusting, best comfortplaatsen noemen. Een mooi nieuw van vloerverwarming voorzien toiletgebouw zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt. Op deze kleine camping zijn ook enkele dieren aanwezig waaronder 2 ezels en enkele kippetjes. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u zo even Lichtenvoorde binnenlopen.  Ook is er een mooie kikkerpoel aangelegd, met veel vissen en enkele schildpadden.

Heel veel ruimte op Camping De Kei in Lichtenvoorde

 

Camping de Kei is geschikt voor de rustzoeker die fietsend  en wandelend de Achterhoek wil verkennen.  Er is altijd wel weer een aansluiting op een of andere fietsroute of een oud kerkenpad. De bezoekers van Minicamping de Kei ontdekken de prachtige omgeving van Winterswijk,  Aalten,  Ruurlo en Lichtenvoorde en plaatsjes als Groenlo en Bredevoort. Een aanrader is het om al wandelend Lichtenvoorde te bezoeken, het bruisende markplein met de leuke terasjes liggen er uitnodigend bij. Het mooie van Camping de Kei is dat het heel centraal in de oostelijke Achterhoek ligt.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Gelderland (Achterhoek)?
Bezoek dan eens de website van Minicamping de Kei in Lichtenvoorde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina