Boerencamping De Kastanjeboom in Opende.
Een minicamping in de provincie Groningen.

De familie Meisert heet u van harte welkom op Minicamping De Kastanjeboom in Opende, een boerencamping op de grens van Friesland en Groningen. Rust, natuur en ruime plekken, Deze camping is een echte plattelands camping gelegen in Opende dat valt onder de gemeente Grootegast op het randje van Groningen en Friesland. Rondom onze camping zijn vele geweldig mooie natuurgebieden waar u naar hartelust kunt wandelen of fietsen. Dus u kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Uw viervoeter is ook van harte welkom op boerencamping de Kastanjeboom en Openende, een minicamping in groningen.

Boederijcamping De Kastanjeboom in Opende, een minicamping in de provincie Groningen

Er zijn volop recreatie mogelijkheden in de buurt van minicamping De Kastanjeboom in de provincie Groningen, zoals recreatieplas Strandheem, een openlucht zwembad de Wettervlecke of overdekt subtropisch zwembad De Welle.
Er liggen verschillen fiets- en wandelroutes voor u klaar liggen. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om de fietsen mee te nemen kunt u dat bij uw reservering aangeven en de familie Meisert zorgen dat er huurfietsen aanwezig zijn voor u.

Op boerencamping De Kastanjeboom in Openede kunt u kampeerplaatsen huren voor tenten, caravan of camper. Tevens is het ook mogelijk om een caravan of een huisje te huren. Laat u verrassen over wat de Frambozenboerderij u te bieden heeft zoals verse, eventueel zelf geplukte, frambozen. En ‘s avonds kunt u genieten in onze theetuin waar men u een heerlijk kopje frambozenthee kan aanbieden.

Minicamping De kastanjeboon in Opende, een boerderij camping in de provincie Groningen

 

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping De Kastanjeboom in de provincie Groningen?
Kijk dan eens op de website van Minicamping De Kastanjeboom in Opende.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina