Minicamping De Catshoek in Nieuwvliet
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping De Catshoek in Nieuwvliet (Zeeuws-Vlaanderen) , een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is dé familie-camping bij uitstek in een streek met de bewezen meeste zonuren van Nederland. Landelijk gelegen en rondom in het groen, hier ervaart u wat een welverdiende vakantie met U kan doen. De ruimte, de rust, de gastvrijheid, één van de mooiste stranden van Nederland binnen handbereik en een aantal perfect bewegwijzerde fiets en wandelroutes zullen als een prachtige herinnering in Uw gedachten blijven. Ervaar het op deze 25 plaatsen grote minicamping De Catshoek in Nieuwvliet, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.

Minicamping De Catshoek in Nieuwvliet, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

 

De ruime plaatsen van 150m² op deze boerderijcamping zijn aan drie zijden omringd met beplanting zodat U volop kunt genieten van Uw privacy. Aan de voorzijde heeft U een vrij uitzicht over het polderlandschap en de speelweide. Op de speelweide is een speeltuin met zandbak aanwezig, maar U kunt zich ook zeker uitleven met een spelletje voetbal, vliegeren enz. Ook is er een wei, waarin de pony 'Dibbus' en de kippen te bewonderen zijn. Mooi is ook dat er een recreatieruimte is waar een koelkast staat waaruit u een drankje tegen een geringe vergoeding kunt halen. Hier staat ook de TV. Natuurlijk zijn er ook nette sanitaire voorzieningen op minicamping De Catshoek in Nieuwvliet aanwezig.

Veld van boerderijcamping De Catshoek in Nieuwvliet, Zeeland

 

Door de centrale ligging van Minicamping De Catshoek in Nieuwvliet zijn er vele mogelijkheden om uitstapjes te maken naar de grotere steden zoals het in België gelegen Brugge, Gent en Antwerpen. Ook de leuke plaatsjes Sluis en Hulst in Zeeuws Vlaanderen mag u zeker ook niet missen. Op een afstand van 1,5 km. vindt U één van de breedste stranden van de Zeeuws-Vlaamse kust in Nieuwvliet. In de strandpaviljoens kan iedereen verfrissing zoeken bij een glaasje of een ijsje. Het strand is via een prachtig fietspad te voet of op de fiets te bereiken. Maar naast het strand zijn er natuurlijk meerdere leuke dingen te bezoeken of te doen. Er zijn talrijke eetgelegenheden, u kunt karten, er is schitterende natuur in de nabijheid en vogelreservaat 't Zwin is ook prachtig.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Catshoek op Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina