Minicamping d’Oute Poppe in Kerkwerve
Boerencamping in de provincie Zeeland

Wilt u echt “kamperen bij de boer” kom dan eens bij Minicamping d'Oute Poppe in Kerkwerve een boerencamping in de provincie Zeeland. De camping bestaat al 30 jaar en is populair bij menig bezoeker. Kerkwerve is gelegen bij een akkerbouwbedrijf die nog volop in bedrijf is. U vindt bij Janleen en Marion Boot, de eigenaren van Minicamping d’Oude Poppe in Kerkwerve, een boerencamping in de provincie Zeeland, veel ruimte, een mooi uitzicht en gezelligheid.

minicamping d'Oute Poppe in Kerkwerve, boerencamping in Zeeland

Minicamping d'Oute Poppe in Kerkwerve beschikt over 10 kampeerplaatsen. Tevens kunt u hier één van de 5 stacaravans huren. Er zijn nette sanitaire voorzieningen waar u tevens een centrifuge en wasmachine zult aantreffen. Er is ook een recreatieruimte aanwezig, met o.a. een tafelvoetbalspel. Buiten kunt u volleyballen, voetballen en de kinderen kunnen spelen op een trampoline of andere leuke dingen. In de zomervakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd.

boerderijcamping in Zeeland

Maar u zult tijdens de vakantie vast eens de omgeving van Minicamping d’Oute Poppe in Kerkwerve willen verkennen. Het natuurpark Oosterschelde ligt op slechts 500 meter van de camping. Maar ook Zierikzee (4 km) ,het Grevelingenmeer en Waterland Neeltje Jans kunt u natuurlijk met een bezoekje vereren. Het beste kunt u toch de fiets pakken, er zijn hele mooie routes door het Zeeuwse land aangelegd, waardoor u optimaal kunt genieten van het landschap en de natuur.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping d’Oute Poppe in Kerkwerve

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina