Camping De Lage Werf in Den Bommel
Boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland

Camping De Lage Werf in Den Bommel, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland, is een kleinschalige, rustige maar gezellige camping. De camping biedt plaats aan 10 vaste ruime staanplaatsen. Ook is er plaats voor 10 losse staanplaatsen voor tenten, tourcaravans, campers e.d. . Den Bommel is gelegen op het eiland Goeree-Overvlakkee, net boven de grens met Zeeland. Het zijn geen afgebakende plaatsen op deze camping die gelegen is naast de eeuwenoude boerderij De Lage Werf. Men heeft nog steeds een actief akkerbouwbedrijf, dus als u hier komt kamperen, dan ervaart u wat het is: kamperen bij de boer op camping De lage Werf in Den Bommel, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland.

Camping De Lage Werf in Den Bommel, Zuid-Holland

 

Camping De Lage Werf in Den Bommel is een rustige camping en op slechts 20 minuten rijden vanaf Rotterdam. De voorzieningen zijn op en top, superschoon en modern sanitair, goede afwasmogelijkheden met gratis warm water, voldoende waterkranen en stroompunten op het kampeerterrein zodat iedere camping gast hier gebruim van kan maken. In het informatiehalletje ligt heel veel informatie over de activiteiten in de omgeving. Deze informatie en de aanwezige tijdschriften mag u kostenloos gebruiken. Ook aan de kinderen is gedacht want er is een heel mooi speeltoestel op de mini camping aanwezig. De dagelijkse boodschappen kunt u het beste halen bij de superarkten in Oude Tonge op slechts 5 kilometer van de boerderijcamping gelegen.

Mini camping Zuidzijde in Den Bommel, Zuidholland

 

En als u toch voor de boodschappen op pad gaat, doe dat dan eens op de fiets. Maak zelf een route met de knooppunten, het kaarteje is te verkijgen op camping De Lage Werf in Den Bommel. In de nabije omgeving zijn volop eetgelegen aanwezig.De Hollandse pot, Chinees of Italiaans, aan u de keuze.Bij mooi weer kunt u zich uitstekend vermaken bij de Grevelingendam, alle watersporten kunt u hier beoefenen.Op slechts 10 kilometer van de camping is Rotterdam gelegen, maak bijvoorbeeld eens een rondvaart door de havens. Er is volop vertier mogelijk!

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van Camping De Lage Werf in Den Bommel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina