Minicamping Westenenk in Wijster
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Luc en Pia Oosterhof zijn de eigenaren van Minicamping Westenenk in Wijster, een boerderijcamping in de provincie Drenthe. De boerderij is een bosbouwbedrijf waar ook coniferen gekweekt worden. Tevens is er wat kleinvee, zoals schapen, kippen, konijnen en cavia's. Er zijn 20 ruime staanplaatsen beschikbaar, die allemaal voorzien zijn van een tegelplateau. De plaatsen bieden u veel privacy want er zitten bomen tussen. Er is 6 amp. electra aanwezig. Uw auto wordt na het plaatsen van uw tent of caravan op de centrale parkeerplaats behorende bij Minicamping Westenenk in Wijster, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, geplaatst.

Minicamping Westenenk in Wijster

 

 

Het sanitair op Minicamping Westenenk in Wijster is erg netjes en bestaat uit twee ruimtes met ieder twee douches en 2 toiletten. Ook is er nog een ruimte enkele urinoirs voor de mannen. Het voldoet natuurlijk ruimschoots aan de door de SVR gestelde eisen. Indien u wilt kunt u ook uw was doen, want er zijn een wasmachine en centrifuge aanwezig. Achter de boerderij is een speeltuin aangelegd. Ook worden er in de vakantie periode diverse activiteiten georganiseerd, zoals fiets- en puzzeltochten en een BBQ. Ook is er een jeu de Boules baan aangelgd. In de boerderij, behorende bij deze boerderijcamping, is ook nog een ruim appartement aanwezig. Deze is geschikt voor maximaal 8 personen.

 

Boerderijcamping Westenenk in Wijster, Drenthe

 

Op loopafstand van minicamping Westenenk ligt het leuke dorpje Wijster. Hier vindt u een supermarkt, een fietsenmaken, een kapper, een café en een cafetaria. Wijster is mooi centraal gelegen, dicht bij de mooie Drentse bossenen op korte afstand van de grotere plaatsen Hoogeveen, Meppel, Assen en Emmen. Hier zijn in de zomermaanden vele activiteiten te beleven. Ook zijn hier uitstekende restaurants waar u heel gevarieerd kunt eten. De boerderijcamping is een uitstekende startplaats voor het maken van fiets- en wandeltochten door de schitterende natuurgebieden die de provincie Drenthe u biedt.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Westenenk in Wijster.

.

 

 

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina