Minicamping Schonewille in Nieuweroord
Boerencamping in de provincie Drenthe.

Rense Schonewille is de eigenaar van minicamping Schonewille in Nieuweroord, een boerencamping in de provincie Drenthe. Het is een kleine camping in de mooie gemeente Hoogeveen in het dorp Nieuweroord. De camping ligt in het midden van de landerijen in Drenthe. Nieuweroord is een dorp in de gemeente Hoogeveen. Stilte, rust, ruimte , natuur en onthaasten is het motto op minicamping Schonewille in Nieuweroord, een boerencamping in de provincie Drenthe.

minicamping Schonewille in Nieuweroord, provincie Drenthe


Minicamping Schonewille in Nieuweroord wordt omringd door een landschap van weilanden, naald- en loofbossen, deze liggen op loopafstand van de camping. Op fietsafstand treft u de oude dorpen Gees en het museumdorp Orvelte. Ook de natuurgebieden in de provincie zijn op de fiets uitstekend te bereiken. Nieuweroord ligt aan de Hoogeveensevaart, deze wordt in het hoogseizoen druk bevaren door de pleziervaart en natuurlijk treft u hier ook veel vissers aan.

boerencamping Schonewille in Drenthe

 

De camping heeft 25 grote plaatsen. Alle plaatsen zijn afgescheiden door een haag en bieden volop privacy. Men heeft meer dan 65 soorten bomen en struiken aangeplant. Minicamping Schonewille ligt aan de trambaan in het kleine plaatsje Nieuweroord, vlak bij Hoogeveen. Vroeger liep hier de stoomtram langs van Hoogeveen naar Emmen. Op de camping is een grote bibliotheek en de familie Schonewille heten hun gasten welkom in de koffiekeet. Vanaf het seizoen 2010 staat het geheel nieuwe sten toiletgebouw tot uw beschikking.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van minicamping Schonewille in Nieuweroord.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina