Minicamping Kemna in Albergen
Boerencamping in de provincie Overijssel (Twente)

Jan Kemna is de eigenaar van minicamping Kemna in Albergen, een boerencamping in de provincie Overijssel, deelgebied Twente. Albergen is gelegen in een rustig gebied vlak bij de Duitse grens. Er zijn 15 ruime kampeerplaatsen voor u beschikbaar, met keuze uit schaduw- en zonplekken, ieder met een electrische aansluiting. Minicamping Kemna in Albergen, een boerencamping in de provincie Overijssel (Twente) is dé plek om weer nieuwe energie op te doen.

minicamping Kemna in Albergen, boerencamping in Overijssel, Twente

 

In de gemeente Tubbergen is een zwembad, Verder zijn hier alle voorzieningen, maar op een paar minuten van de camping vindt u ook een supermarkt en verder alle noodzakelijkheden, zoals een bank. Vanaf minicamping Kemna in Albergen kunt u natuurlijk heerlijk genieten van deze prachtige omgeving. De kastelen en bijbehorende landerijen zijn zo mooi, u moet er wel naar toe.

boerderijcamping Kemna in Albergen, minicamping in Twente

 

Terug op minicamping Kemna in Albergen vindt u alle voorzieningen om een aangenaam verblijf mogelijk te maken. Er zijn natuurlijk douches en toiletten, een stortplaats voor uw chemisch toilet en een wasmachine. Water halen kunt u dicht bij uw kampeermiddel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op deze boerencamping in Overijssel?
Bezoek dan eens de website van minicamping Kemna in Albergen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina