Minicamping Hoeve "Carpe Diem" in Heijen
Boerderijcamping in de provincie Limburg

De kampeerplaatsen op Minicamping Hoeve "Carpe Diem" in Heijen, een boerderijcamping in de provincie Limburg, zijn ruim opgezet en bevinden zich tussen akkers en weilanden. De 8 (comfort) plaatsen zijn allen voorzien van elektriciteit, (16 amp) leidingwater en een afvoerputje. Daarnaast is er op het kampeerterrein plaats voor tenten die evt. geen elektriciteit willen gebruiken. Naast caravans, vouwwagens en tenten zijn campers ook van harte welkom! Op het gezellig Boerenterras staan diverse kleine gerechten op de kaart zoals gebak, broodjes en soep. Het Boerenterras is in het seizoen van 1 april tot eind okt op de maandag na, open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Er is Wifi op het Boerenterras, een Jeu de Boule-baan, maar er is geen zwembad aanwezig op Minicamping Hoeve "Carpe Diem" in Heijen, een boerderijcamping in de provincie Limburg.

Minicamping Hoeve Carpe Diem in Heijen, boerderijcamping in Limburg


Minicamping Hoeve "Carp Diem" in Heijen beschikt over de nodige faciliteiten waaronder: 3 herentoiletten waarvan 1 urinoir, 2 dames toiletten en 1 invalidetoilet. Hiervan staan 1 dames- en 1 herentoilet dichtbij het kampeergedeelte wat gebruikt kan worden als nachttoilet. De overige toiletten bevinden zich bij het terras wat zich verder op het erf van de boerderijcamping bevindt. Tevens zijn er 3 warmwater-punten voor het afwasgedeelte, 4 douches en een wasmachine. Ook is er een chemisch afvalstortbak aanwezig. Voor de kleintjes zijn er geen speelfaciliteiten maar ze zijn wel vrij om te mogen spelen op het kampeerveld. Naast het kamperen is het ook nog mogelijk om hier op basis van B&B te verblijven, er zijn 2 kamers beschikbaar.


Terras van Minicamping Hoeve Carpe Diem in Heijen, boerderijcamping in Limburg

Minicamping Hoeve "Carpe Diem" in Heijen ligt vlakbij de Duitse grens en midden in het Nationaal Park de "Maasduinen". Er lopen diverse fiets,-wandel- en ruiterroutes langs de boerderijcamping. Het is een gemengd agrarisch bedrijfje met nostalgische erfdieren in de stallen of weide: Kerry Hill schapen, Bonte Bentheijmer scharrelvarkens,Barnevelder Kippen,... Daarnaast heeft men diverse picknicktafels omgetoverd als moes,-en kruidentuin.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Hoeve "Carpe Diem" in Heijen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina