Boerencamping vakantieboerderij De Schutskooi in Somogyszil
Minicamping in Hongarije

Op de vakantieboerderij De Schutskooi in Somogyszil is het mogelijk om het echte ouderwetse boerenleven van dichtbij mee te maken en de sfeer te proeven van vroeger in de 150 jaar oude boerderij die geheel beschilderd is met muurschilderingen en waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.U kunt overnachten in het bijzondere hobbit-hooitel en kunt desgewenst meehelpen in de moestuinen of met de verzorging van de dieren.Voor mensen die rust,ruimte en een unieke stilteplek zoeken midden in de natuur is er een logeerwagen beschikbaar met een privé sanitairhuisje, dit alles op een omheind terrein met uitzicht op de heuvels en de herten. De logeerwagen staat volkomen vrij van de boerderij en is geschikt voor twee personen. Komt u met meerdere personen dan kunt u een tent meenemen of in de sheep wagon kamperen. Het kampeerterrein en de logeerwagen zijn te bereiken via een onverharde weg. Indien u hier wilt verblijven neem dat even contact op met Marjo Bruijnes, de eigenaresse van Vakantieboerderij De Schutskooi in Somogyszil, een minicamping in Hongarije.

 

Boerencamping vakantieboerderij De Schutskooi in Somogyszil een eenvoudige camping. Er is een eenvoudig sanitairgebouw met een douche, een wastafel, een toilet en 220V electra. Het omheide terrein is toegangkelijk via een onverharde weg. Indien u wensen heeft dan kunt u dat aan Marjo kenbaar maken. Voor liefhebbers van paardrijden is het mogelijk uw paard of paarden mee te nemen.De paarden kunnen op het omheinde terrein bij de logeerwagen los lopen,de grote rustieke hooiruif zorgt voor beschutting en schaduw, leidingwater en waterbak zijn aanwezig.Voor deze speciale vorm van uw vakantie met eigen paarden gelden aparte tarieven afhankelijk van uw wensen.

In het dorp Somogyszil, daar waar de boerencamping is gevestigd, zijn wat winkeltjes, een postkantoor, apotheek,dokterspost en een busverbinding. Het dorp ligt in de heuvels en er is een groot meer. Op vijf kilometer afstand ligt Igal alwaar een groot thermaalbad en zwembad is. Het Balatonmeer is binnen een uur te bereiken evenals de mooie cultuurstad Pécs. In Szenna is een historisch dorp nagebouwd, te bereiken binnen een klein uur. Marjo is altijd bereid om u tips te geven om deze mooie omgeving te ontdekken.

Wilt u meer weten over deze leuke minicamping in Hongarije?
Bezoek dan de website van Boerencamping Vakantieboerderij De Schutskooi in SomogyszilVolg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina