Boerencamping Ezelbrug in Somogyszil HELAAS GESLOTEN !!
Minicamping in Hongarije

Marjo Bruijnes is de eigenaresse van Boerencamping Ezelbrug in Somogyszil, een minicamping in Hongarije. Het terrein van de camping is ongeveer 2000 m² groot en biedt de gasten veel privacy met een geweldig uitzicht. Het is een eenvoudige camping met slechts 4 plaatsen. U moet dus van te voren wel even contact opnemen met Marjo. Ook is er een mooie Pipowagen te huur met een eigen nieuwe sanitairvoorziening. De camping maakt deel uit van een Paarden- en Ezelopvang Ezelbrug. Indien u wilt kunt u Marjo ook helpen met diverse werkzaamheden. De opbrengst van Boerencamping Ezelbrug in Somogyszil, een minicamping in Hongarije, komt (grotendeels) ten goede aan de dierenopvang.

 

Marjo met enkele van haar opvangdieren

 

 

Zoals reeds gezegd is Boerencamping Ezelbrug in Somogyszil een eenvoudige camping. Er is een eenvoudig sanitairgebouw met een douche, een wastafel, een toilet en 220V electra. Het omheide terrein is toegangkelijk via een onverharde weg. Indien u wensen heeft dan kunt u dat aan Marjo kenbaar maken. Zij regelt paardrijden, ezelwandeltochten en een bezoek (plus uitleg) over de opvang. Ook is het mogelijk om Hongaarse maaltijden te gebruiken. Ook deze opbrengsten komen grotendeels ten goede aan de opvang. Dit is echt een minicamping voor dierenliefhebbers.

 

Natuur in Hongarije bij Boerencamping Ezelbrug

 

 

In het dorp Somogyszil, daar waar de boerencamping is gevestigd, zijn wat winkeltjes,een postkantoor,apotheek,dokterspost en een busverbinding.Het  dorp ligt in de heuvels en er is een groot meer. Op vijf kilometer afstand ligt Igal alwaar een groot thermaalbad en zwembad is. Het Balatonmeer is binnen een uur te bereiken evenals de mooie cultuurstad Pécs.In Szenna is een historisch dorp nagebouwd, te bereiken binnen een klein uur. Marjo is altijd bereid om u tips te geven om deze mooie omgeving te ontdekken.Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina