Mini-Camping "D'n Heische Wal" in Heeswijk-Dinther
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Mini-Camping "D'n Heische Wal" in Heeswijk-Dinther, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, ligt in het hart van de
Meierij van Den Bosch en Noordoost Brabant en is omzoomd door het 4000 ha grote natuurpark Maashorst en het heidecomplex met zandverstuivingen "De Bedafse Bergen". Van oorsprong behoorde dit gebied toe aan de landheer van Kasteel Heeswijk. De camping is een zogenaamde groene camping, het bestaat uit een eenvoudig veld en er zijn geen gescheiden plaatsen. Wel is er electra-aansluiting en terreinverlichting.Dus als u wilt kamperen in een mooie omgeving op een eenvoudige camping kom dan naar minicamping "D'n Heische Wal" in Heeswijk-Dinther, een boerencamping in de provincie Overijssel.

Minicamping D'n Heische Wal in Heeswijk-Dinther

 

De sanitaire voorzieningen op minicamping "D'n Heische Wal" in Heeswijk-Dintherzijn voldoende uitgerust, zo is er overal warm water en zijn er warme douches. Het terrein is autovrij, er is ruimte op de algemene parkeerplaats op het terrein. Voor uw dagelijkse levensbehoefte kunt u terecht in Heeswijk-Dinther op 1,5 kilometer van de camping. Hier vindt u ook restaurants,een discotheek en ander vertier. Ook andere ontspanningsmogelijkheden liggen in de buurt van de camping, dus vervelen hoeft u zich hier niet.


Als U door deze omgeving fietst of wandelt en van de rust en gezelligheid geniet, ziet U diverse boerderijen die uit de tijd van de landheer van Kasteel Heeswijk dateren. U herkent ze aan de blauw-gele blinden. Het kasteel zelf is ook (op afspraak) te bezoeken. Op of in de buurt van onze locatie zijn diverse recreatiefaciliteiten aanwezig. Naast fietsroutes (ANWB-, Mondriaan- en Peelrandroute), wandelroute (Peellandpad) en ruiterroute (Bos en Heideroute, manege op loopafstand) zijn er tennisbanen, een viswater, huifkarritten en survivaltochten.Maar natuurlijk kunt U ook gewoon genieten van de rustige omgeving en/of ongestoord de natuur observeren. 's Avonds kan men gezellig barbecuen of pannenkoeken eten, onder het genot van een drankje.

Boerencamping D'n Heische Wal in Noord-Brabant

Wilt u meer weten van deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping "D'n Heische Wal" in Heeswijk-Dinther

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina