Minicamping De Tijnjehoeve in Boornzwaag
Boerencamping in de provincie Friesland

De familie Westerdijk, de eigenaren van Minicamping De Tijnjehoeve in Boornzwaag, een boerencamping in de provincie Friesland willen u graag verwelkomen op hun mini camping met jachthaven. Tevens hebben zij 2 vakantiewoningen te huur, deze zijn gevestigd in de boerderij met uitzicht op de jachthaven. Boornzwaag is een klein plaatsje iets ten zuid-oosten van Sneek. De minicamping beschikt over 10 caravan en 2 camper plekken van ongeveer 100m2 en er zijn ook nog twee velden voor tenten. U heeft de keuze uit zonnige of schaduwrijke plekken, maar allemaal hebben ze een 6 amp. stroomaansluiting. Minicamping De Tijnjehoeve in Boornzwaag, een boerencamping in de provincie Friesland.

minicamping de tijnjehoeve in Boornzwaag, mini camping in Friesland


De sanitaire voorzieningen op Minicamping De Tijnjehoeve in Boornzwaag zijn goed en in voldoende mate aanwezig. De douches, toiletten, wastafels en de afwasgelegenheid zijn allemaal in hetzelfde gebouw gevestigd. U vindt hier ook een wasmachine en droger. Voor uw veileigheid en die van de gasten mogen auto's alleen op het terrein bij het plaatsen en weghalen van het kampeermiddel. Voor watersprotliefhebbers is dit natuurlijk een ideale mini camping. De eigen jachthaven en de open vaarverbinding met het Snekermeer zijn naturulijk ideaal.

boerencamping De Tijnjehoeve in Friesland, bij Sneek

 

Zoals u reeds heeft kunnen lezen is dit een uitemate geschikte camping voor bootliefhebbers. Maar natuurlijk biedt de provincie Friesland en speciaal de omgeving van Minicamping De Tijnjehoeve in Boornzwaag u veel meer. Zo ligt op korte afstand. Sneek is bekend van de Sneekweek en het Skûtsjesilen. Maar ook de binnenstad is meer dan de moeite waard. Joure is bekend om zijn gezellige centrum met de vele kroegjes en restaurants. Tenslotte, maar er is nog veel meer te zien natuurlijk, willen wij hier nog Heerenveen noemen, dé sportstad van de provincie.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping met jachthaven in Friesland?
Bezoek dan hier de website van Minicamping De Tijnjehoeve in Boornzwaag.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina