Minicamping De Snijvisch in Zaandam
Kleine camping in de provincie Noord-Holland

Op een afstand van hemelsbreed ongeveer 1 kilometer van de Zaanse Schans ligt Minicamping De Snijvisch aan 'de Braakdijk' in Zaandam, een kleine camping in de provincie Noord-Holland. Een ideaal uitgangspunt voor diverse tripjes! Deze kleinschalig opgezette mini camping is ook echt heel klein! Het biedt de mogelijkheid één of meerdere nachten te verblijven op het terrein van 'de Snijvisch'. Er zijn 3 a 4 vrije, ruime plaatsen. Minicamping De Snijvisch in Zaandam, een kleine camping alleen voor tent kampeerders.

 

Minicamping De Snijvisch in Zaandam

 

De voorzieningen op Minicamping De Snijvisch in Zaandam zijn wel goed. De picknicktafel en afwasgelegenheid met warm en koud water zijn vrij te gebruiken, evenals douche, toilet en wastafel. Fietsen kunnen overdekt worden weggezet. Achter het grindterras ligt het grasland waar u uw tent(je) kunt opzetten. Het is veen-weidegebied, dus zachter slapen is bijna niet denkbaar! Buiten is een verlichte (af)wasgelegenheid met warm en koud water. De toilet- en douchegelegenheid is naast het grindterras. Het terrein biedt geen mogelijkheden voor Campers of Caravans. U kunt gebruik maken van elektriciteit bij de toilet- en douchegelegenheid en (af)wasgelegenheid. U kunt zelf uw eigen plek op het land uitzoeken.


KLeine camping De Snijvisch in Zaandam, mini camping Noord-Holland

Minicamping De Snijvisch in Zaandam is geopend van 15 april t/m 31 oktober.De kampeerplaatsen worden per persoon betaald en dus niet per tent of grootte van de tent. Men gaat er vanuit dat kampeerders zelf het ontbijt verzorgen. Als u een ontbijt door de eigenaar wilt laten maken kunt u dat de avond daarvoor opgeven. Zij maken dan een lekker ontbijt voor u klaar.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Snijvisch in Zaandam.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina