Minicamping De Merel in Melderslo
boerderijcamping in de provincie Limburg

Henk en Wendy Claassens zijn de eigenaren van Minicamping De Merel in Melderslo, een bij de SVR aangesloten boerderijcamping in de provincie Limburg. Het ruime veld is voorzien van een groene windsingel en beschikt over 14 goed beschutte privé-plekken en 6 plekken op een meer open gedeelte, ideaal voor vrienden of familie om bij elkaar te staan. Alle plaatsen zijn voorzien van 6 amp. stroom. Tevens kunt u als gast van Minicamping De Merel in Melderslo, een boerderijcamping in de provincie Limburg beschikken over een draadloze internetverbinding, waarvan u gratis gebruik kunt maken.

 

minicamping De Merel in Melderslo, boerderijcamping in Limburg

 

Alle plekken op Minicamping De Merel in Melderslo zijn voorzien van een stuk kunstgras voor de caravan, het is daar dus altijd droog droog en nooit geen kale plekken op het grasveld meer. In de oude schuur kunt u uw fietsen stallen. Mocht u een keer bezoek hebben en u wilt gezamenlijk fietsen dan kunt u hier ook nog 2 fietsen huren. De sanitaire voorzieningen op deze boerderijcamping, bestaande uit 2 toiletten, een urinoir, 2 douches en een wascabine zijn helemaal in orde. Tevens is er een ruime afwasplek aanwezig. Voor de kleinere kinderen is er een apart speelveldje waar ze zonder gevaar kunnen spelen.

 

Minicamping De Merel in Melderslo, Noord-Limburg

 

Op ongeveer 1 kilometer afstand van Minicamping De Merel in Melderslo ligt een prachtig natuurgebied. Hier en in de nabije omgeving zijn vele mogelijkheden om d.m.v. knooppunten zelf uw wamdel- en/of fietsroutes samen te stellen. Fietsroutes zitten ook in de informatiemap die voor u klaarligt. Een hele leuke dagtocht is het bezoeken van Arcen met zijn mooie kasteeltuinen en de Hertog Jan Brouwerij. Maar er zijn in deze mooie provincie natuurlijk veel meer interessante plaatsen en activiteiten te bezoeken.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Limburg?
Bezoek dan de website van Minicamping De Merel in Melderslo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina