Minicamping de Kwaalburg in Alphen
Een boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Ronny en Karin Kennis zijn de eigenaren van minicamping "De Kwaalburg"in Alphen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, is een compacte minicamping, landelijk gelegen en voorzien van vijftien luxe kampeerplaatsen. De camping bevindt zich in midden brabant in de regio onder Breda - Tilburg en ca. 6 kilometer verwijderd van de Belgische grens. Direct gelegen aan de ANWB fietsroute en 150 meter van de bossen verwijderd. Met veel recreatie in de directe omgeving is onze camping een ideaal verblijf voor jong en oud. Luxe grote kampeerplaatsen met een ruim sanitair gebouw, dat vindt u op minicamping De Kwaalburg in Alphen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping De Kwaalburg in Alphen, Noord Brabant


Minicamping De Kwaalburg in Alphen is rustig gelegen in het buitengebied van Alphen NB. De vijftien plaatsen van ca. 150m2 liggen in een kring aan de buitenzijde van het terrein wat zelf 1 ha groot is. Het gehele terrein is omringt door bosplantsoen en heeft een aantal parkeerplaatsen die direct aan het terrein grenzen. Elke plaats heeft een eigen elektrische aansluiting van 6 ampère. Enkele plaatsen zijn voorzien van 10 ampère. Alle plaatsen zijn voorzien van een eigen water en riool aansluiting. Als uw caravan een water aansluiting heeft, dan kunt u deze desgewenst met een gardena koppeling aansluiten. De afvoer van uw caravan kun u direct aansluiten op de aanwezige riool aansluiting.

 

Het luxe sanitair gebouw op minicamping De Kwaalburg in Alphen is geheel nieuw en bestaat uit een gezellige ruimte voor de afwas en een gescheiden sanitair ruimte voor dames en heren. De vier aanwezige douches zijn uitgerust met een luxe thermostatische kraan waardoor u eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen. Naast de aanwezige wastafels is ruimte voor babyverzorging. Voor de vaatwas is het aanrecht voorzien van drie afwas plaatsen met voldoende ruimte. Naast het gebouw is een stortplaats voor het chemisch toilet. De camping is ingericht om u een luxe vakantie te bezorgen. De minicamping is we gevestigd in landelijke gebied op ca. 2 km van de dorpskern. De natuur ligt voor de deur met ruime bossen op 150 meter afstand. Kortom bijna alles aanwezig in een mooie en rustige omgeving. Wilt u meer weten klik dan op de link onderaan deze pagina.

boerencamping De Kwaalburg in Alphen, Provincie Noord-Brabant

 


Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Kwaalburg in Alphen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina