Minicamping De Eurohoeve in Marknesse is gestopt
Boerencamping in de provincie Flevoland

DEZE MINICAMPING IS GESTOPT ER IS ALLEEN NOG DE MOGELIJKHEID VOOR B&B

 

Anton en Annemieke van Kempen zijn de eigenaren van minicamping De Eurohoeve in Marknesse, een boerencamping in de provincie Flevoland (Noord-Oostpolder). De camping is écht mini, klein maar heel gezellig. Naast de minicamping worden er ook een Bed and breakfast gerund bestaande uit twee ruime kamers verhuurd die volledig ingericht zijn. Het ontbijt wordt in een gezellige ruimte geserveerd. Dus kamperen op een echte minicamping doet u bij Minicamping De Eurohoeve in Marknesse, een boerencamping in de provincie Flevoland.

minicamping De Eurohoeve in Marknesse, Flevoland

De minicamping De Eurohoeve is gelegen in de mooie Noord-Oostpolder, de oudste polder van deze nieuwste provincie, op slechts 1,5 km van Marknesse. Ook Luttelgeest, alwaar u de Orchideeenhoeve kunt bezoeken (dat is écht een must) is slechts enkele kilometers verwijderd. Vanaf de camping kunt u mooie fiets en wandeltochten maken. Het is heerlijk om 's-avonds de rode zon te zien ondergaan, een hele aparte ervaring in de wijdse polder.

Boerderijcamping De Eurohoeve in Marknesse, Noord-Oostpolder

Naast een bezoek aan de Orchideeenhoeve in Luttelgeest is er natuurlijk nog veel meer te beleven in de omgeving van minicamping De Eurohoeve in Marknesse. Het "eiland" Schokland, met museum is ook op de fiets goed te bereiken, evenals natuurlijk het vissersplaatsje Urk. Iets verder weg, maar zeer goed bereikbaar zijn de natuurgebieden De Weerribben, De Wieden en natuurlijk Giethoorn. Als u hier een fluisterbootje of een punter huurt, dan ziet u pas hoe mooi (de omgeving) van Giethoorn is.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Flevoland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Eurohoeve in Marknesse

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina