Minicamping De Amerhoeve in Grolloo
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping De Amerhoeve in Grolloo, een boerderijcamping in de provincie Drenthe ligt in een schitterend natuurgebied met vele bossen, heidevelden en zandverstuivingen. De camping biedt slechts aan 12 kampeermiddelen ruimte. Het terrein is heel groen, u heeft een eigen plekje met naar keuze ochtendzon, avondzon of schaduw. Direct achter de camping ligt een natuurgebied waar u alleen te voet in mag. Hier kunt u reeën, hazen, konijnen en dassen tegenkomen. Iedere plaats op deze camping is voorzien van 8 amp. electra. Indien u rustig wilt kamperen in een schitterende omgeving reserveer dan uw plaatsje op Minicamping De Amerhoeve in Grolloo, een boerderijcamping in de provincie Drenthe.

Minicamping De Amerhoeve in Grolloo

 

De prijs die u betaalt bij uw verblijf op Minicamping De Amerhoeve in Grolloo omvat vele zaken, zoals de zeer ruime, schone toiletten en douches, twee afwasplaatsen, warm water, informatie over de omgeving en uitstapjes, draadloos internet (Wifi) en bij een 7 tal plaatsen een verharde voortent plaats. Tegen betaling kunt u op deze boerderijcamping ook gebruik maken van 8 amp. electra, wasmachine, broodjesservice, infraroodsauna, zonnehemel en diverse masages. De sauna en masages worden door de eigenaresse gegeven in de praktijk Amerhoeve Touch. Op deze boerderijcamping zijn géén speelvoorzieningen voor kinderen aanwezig. Indien u zelf geen kampeermiddel heeft dan kunt u hier ook een 4 persoons caravan huren.

Tuin van Minicamping De Amerhoeve in Grolloo, Drenthe

 

De omgeving van Minicamping De Amerhoeve in Grolloo biedt talloze mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Deze boerderijcamping is een ideaal startpunt voor de Drentse Fiets 4Daagse, die in juli plaats vindt. Informatiemappen met wandel- en fietsroutes, uitgaansmogelijkheden (musea, galeries, drink- en eetgelegenheden) en tal van andere suggesties staan voor u klaar. Op cultureel gebied kunt u o.a. het Kamp Westerbork (Herinneringscentrum), het leerzame Melkwegpad, het Boomkroonpad, de dierentuin in Emmen en de vele musea in Assen, Borger, Emmen en Groningen bezoeken. Alles ligt ongeveer binnen een half uur met de auto van de camping vandaan.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Amerhoeve in Grolloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina