Vakantieboerderij en Minicamping Buitenboel in Holthees,
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

De eigenaren van Vakantieboerderij en Minicamping Buitenboel in Holthees, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, willen u graag verwelkomen op hun mooie bedrijf, bestaande uit de Minicamping, Bed & Breakfast, Finse Kota's en ten slotte een vakantieboerderij. Wilt u weer ens "ouderwets" kamperen? Huur dan eens de Rapido vouwcaravan. Deze originele klapcaravan komt uit 1960 en is geschikt voor 4 personen. Ook is er een gezellig tuincafé aanwezig. De minicamping is zeer rustig en landelijk gelegen , net buiten het dorpje Holthees. Achter de minicamping bevinden zich de akkers en kijkt u uit over aardappels of mais, net wat de boeren dit jaar willen oogsten. De auto's van de kampeerders op Vakantieboerderij en Minicamping Buitenboel in Holthees, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, dienen op een apart terrein te worden geparkeerd.

 

Minicamping Buitenboel in Holthees, boerderijcamping in Noord-Brabant

 

Er zijn zeer uigebreide en nette voorzieningen aanwezig op Vakantieboerderij en Minicamping Buitenboel in Holthees. Er is een kantine met en gezellig terras waar u terecht kunt voor een klein hapje en/of een drankje. In deze ruimte staan ook de wasmachine, de droger en een diepvries. Het hele nette sanitairgebouw beschikt over 4 toiletten, twee douches en wastafels voor de heren en ook twee wastafels en douches voor de dames. Uw afwas kunt u mooi overdekt aan de buitenkant van de sanitairruimte doen. Heel leuk om in te verblijven zijn de Finse Kota's . Zeer comfortabel en volledig ingericht voor 4 personen, inclusief sanitair en verwarming.


Boerderijcamping Buitenbole in Holthees, minicamping in Noord-Brabant

 

Vakantieboerderij en Minicamping Buitenboel Holthees ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant, net buiten het dorpje Holthees. De omgeving is zeer afwisselend met velden, bos en water zoals de Maas. Bovendien vindt u op nog geen tien minuten fietsen het Schaartven, een prachtig – gratis toegankelijk! - natuurbad met bos en zandstranden. Maar ook Brabantse en Limburgse dorpjes met gezellige centra en diverse bezienswaardigheden bevinden zich op korte – fiets - afstand rond onze camping. Een dagje winkelen binnen een half uurtje rijden, zowel in Noord-Brabant, Limburg of net over de grens met Duitsland, behoort ook tot de mogelijkheden. De boerderijcamping ligt aan de ene kant aan het Pieterpad met rechts de ruïne van kasteel Makken en links de Mariakapel. Aan de kant van de Sleijbergweg bevindt zich in het bos 'de ezelshemel'. Vanzelfsprekend kunt u vanuit hier heerlijk wandelen of fietsen, volgens bestaande routes vol bezienswaardigheden, of op uw eigen houtje.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Vakantieboerderij en Minicamping Buitenboel in Holthees.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina