Mini-camping Beerseheide in Asten
Een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Monique van Elzen van minicamping Beerseheide in Diessen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant zou u graag van harte welkom willen heten. Op deze minicamping zijn 15 ruime kampeerplaatsen ( met verharde voortentplateau's ) en bevinden zich in de boomgaard met hoogstam fruitbomen achter de langgevelboerderij. Elke kampeerplaats is voorzien van een dichtbij gelegen privé parkeerplaats. Ook u zou een bezoekje op deze mooie minicamping Beerseheide in Diessen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant erg waarderen.

Minicamping Beerseheide in Diessen, Noord Brabant

 

Op minicamping Beerseheide in Diessen is 1 centrale ruimte,hier kunt u zich opfrissen, vind u het overdekte terras en de `keuken`. De sanitaire ruimte met toiletten, douchen en wastafels worden uiteraard dagelijks gereinigd.Het brabants keukentje is binnen en biedt aan alle gasten de mogelijkheid de afwas te doen. Tevens zorgt Monique ervoor dat er in deze ruimte informatie over de omgeving ligt zodat u hier op uw gemak alles eens door kunt kijken. Ook is er een Was- en droogmachine, die u tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken.

Voor de gasten is er iedere morgen de krant!! Bij mooi weer legt Monique de Telegraaf buiten bij de openhaard en bij minder mooi weer in de keuken. Hier kan iedereen heerlijk de tijd nemen om het dagelijkse nieuws eens door te nemen! Inmiddels is de tafel in de keuken een soort leestafel geworden. Als mensen op de camping hun meegenomen tijdsschriften uit hebben legt men deze hier neer. Op deze manier ligt er eigenlijk altijd wel iets te lezen. Zoals u hier kunt lezen is er veel te doen op minicamping Beerseheide in Diessen..

Terras minicamping  Beerseheide in Diessen, noord-brabantOok beschikt minicamping Beerseheide in Diessen over een overdekt terras met een openhaard. Hier kunnen we ons ook tijdens de zomeravonden lekker opwarmen! Op verzoek maakt men de openhaard graag voor u aan. Er wordt een soort aanschuifsysteem gehanteerd, niemand is verplicht maar iedereen mag gebruik maken van het terras. Dit levert vaak gezellige middagen of avonden op bij het haardvuur. Doordat er geen verplichtingen zijn en iedereen zijn of haar eigen drankje meeneemt heerst er steeds een ongedwongen vakantie sfeertje!

Zin om in de ochtenden uw schildersezel te pakken. In week 27 van 2009 wordt bij op de camping in de ochtenden de mogelijkheid geboden samen met een schilder op een ongedwongen gezellige wijze hiermee bezig te zijn. Voor meer informatie kunt u bellen met Monique! Minicamping Beerseheide ligt aan de rand van de mooie Kempen tussen de historische dorpskernen van Hilvarenbeek en Oirschot. In de directe nabijheid leiden meer dan 300 km bewegwijzerde fietsroutes en 200 km wandelroutes langs vele terassen, waarop u zich op bourgondische wijze culinair kunt vermaken.

Hobby-en op minicamping Beerseheide in Diessien

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Kijk dan eens op de website van minicamping Beerseheide in Diessen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina