Minicamping Aan de Linde in Maasbree
Een boerencamping in de provincie Limburg

De familie van Bussel van minicamping Aan de Linde in Maasbree, een boerencamping in de provincie Limburg nodigen u uit om hun camping met een bezoek van u te vereren. Op de camping zijn recent compleet nieuwe sanitaire voorzieningen aangebracht, verder is er een terras, waar u met mooi weer kunt gebieten van een natje en een droogje, en, bij slecht weer, een recreatieruimte aanwezig. 's-avonds is er vaak een kampvuur. Als u een goede centraal gelegen camping zoekt moet u zijn bij minicamping Aan de linde in Maasbree, een boerencamping in de provincie Limburg.

minicamping Aan de Linde in Maasbree, een boerencamping in Limburg

 

Op minicamping aan de Linde in Maasbree is vooral voor kinderen veel te doen. De familie van Bussel heeft gezorgt dat het voor hun aan niets ontbreekt. Een mooie vakantie voor de kinderen is tenslotte ook een moie vakantie voor u. Voor de kinderen is aanwezig: een zwembad en natuurbad op 1 km, Dartbord, schommels, glijbaan, trampoline, voetbalspel, tafeltennis, een zandbak, volleybal, basketbal en voetbal en bij mooi weer het hilarische buikschuiven. De camping is heel landelijk gelegen, hier lopen de kieoen en schapen nog gewoon buiten.

Voor de ouderen onder ons zijn er hele mooie fietsroutes, waaronder de knooppunt routes, de LF13 route en het Pieterpad voor de wandelaars, 'vrienden op de fiets' zijn van harte welkom. Bij minicamping Aan de Linde in Maasbree staat gastvrjheid voorop. Mensen komen aan de achterdeur. De camping is gelegen in een zeer natuurlijke omgeving en ligt op een steenworpafstand van natuurreservaat De Peel. Indien u het familieveld wilt huren, dit is altijd inclusief het Texas huis. Dit huis heeft 4 slaapplaatsen, inclusief keuken, badkamer met ligbad en toilet, Vverder is er een toilet met wastafel apart voor kampeergasten van het familieveld. Zo heeft u +/- 50 vierkante meter overdekt terras. Het familie veld is voor maximaal 12 caravansplaatsen.

familieweekend op minicamping Aan de Linde in Maasbree, Limburg

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Kijk dan eens op de website van minicamping Aan de Linde in Maasbree.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina