Minicamping "The place to Be" in Zelhem
Boerderijcamping in de provincie Gelderland, Achterhoek

Op vakantie in Nederland. Beleef de rust en de natuur van het prachtige landgoed Slangenburg. Hier is Minicamping "The place to Be" in Zelhem, een boerderijcamping in de Achterhoek, Gelderland, gevestigd. Zet je tent op tussen de fruitbomen en geniet van een ontspannen vakantie in de natuur, vergezeld door een kleine groep medekampeerders, rondstruinende reeën, dassen en andere bewoners van het landgoed. "The place to Be" is een magische plek op Landgoed Slangenburg. De historische boerderij Brunsveld, in 1921 gebouwd door de bewoners van Kasteel Slangenburg, wordt nu, 100 jaar later, verbouwd tot een plek voor retraites, workshops, trainingen en andere bijeenkomsten. Met slechts 15 kampeerplekken is Minicamping "The place to Be" in Zelhem, een boerderijcamping in de Achterhoek, heerlijk kleinschalig.

Minicamping The place to Be

 

 

In de paardenstallen van de boerderij van Minicamping "The place to Be" in Zelhem, komen slaapkamers en een yoga- en meditatiezaal, in de deel een lounge en op de hooizolder een ceremonieruimte. De werkschuur wordt atelier en het bakhuisje een praktijk. "The Place To Be" is deze zomer een summer retreat waar je alle ruimte hebt om tot rust te komen. Begin de dag met een yogales en meditatie in het weiland. Geniet van een verse kop thee of cappunccino in de theetuin. Maak een wandeling door het bos, over het landgoed, langs het kasteel. Ontspan in de sauna en sluit de dag af met kampvuurtje. Geen zin om zelf je eten te maken? De chef bereid een paar keer per week een heerlijk en gezond vegetarisch feestmaal. En als je wil bezorgt men een ontbijtpakket tot aan je tent. Deze plek is om van te genieten!

The Place to Be in Zelhem

 

Wil je er lekker op uit? Bezoek dan een van de vele kastelen. Of maak een fietstocht door het schitterende achterhoekse coulissenlandschap. Ga lekker zwemmen bij de recreatieplas Stroombroek ca 10km verderop of een van de buitenzwembaden in de omgeving.Minicamping "The Place To Be"in Zelhem ligt midden op het 600 hectare grote landgoed Slangenburg, net buiten Zelhem in de Achterhoek. Het landgoed is vernoemd naar het gelijknamige 17e eeuwse kasteel Slangenburg. Naast het prachtige kasteel staat het landgoed vol met eeuwenoude bomen, uitgestrekte weilanden, vijvers, lanen en bos. Een heerlijke plek om te dwalen en dieren te spotten. Het eeuwenoude landschap van de Achterhoek, in het uiterste oosten van Gelderland, laat achter elke bocht een ander gezicht zien. Bossen, heidevelden en kleine weilanden tussen houtwallen wisselen elkaar af. Bij de kikkerpoelen hoor je in het voorjaar de luidruchtige concerten van de boomkikkers. Zit je aan de rand van een beekje, dan kun je een snelle blauwe flits voorbij zien komen: de ijsvogel. De Achterhoek, is een paradijs om tot rust te komen, met zijn kronkelende beekjes, landgoederen en boerderijen en stokoude bomen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland?
Bekijk dan eens de website van Minicamping "The place to Be" in Zelhem.

.

 

 

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina