Minicamping 't Ramsveld in Ens,
Boerencamping in de provincie Flevoland

De familie Snoek van minicamping 't Ramsveld in Ens, een boerencamping in de provincie Flevoland. "t Ramsveld is een rustige, ruime camping gelegen in het zuiden van de Noordoostpolder. De camping ligt vlakbij de Balgstuw bij de brug van Ramspol en Schokland, een voormalig eiland in de vroegere Zuiderzee dat staat op de werelderfgoedlijst. Op het eiland is een gesteentetuin en een museum te bezichtigen. Op 4 km van de camping ligt Schokkerhaven met een strand. Iets verder ligt het voormalig eiland Urk.

minicamping 't Ramsveld in Ens, provincie Flevoland


Vanuit Urk kunt u boottochten maken naar Enkhuizen en Kampen. De Weerribben, Giethoorn ('op het oude land') en de Orchideeënhoeve (bij Luttelgeest) zijn eveneens een bezoek waard. U kunt vissen achter de dijk op nog geen 50 meter afstand van de camping. Hiervoor heeft u een grote visakte nodig. Achter de dijk is het ook heerlijk wandelen, fietsen en skeeleren. Op de dag van aankomst op minicamping 't Ramsveld in Ens staat er altijd een kopje koffie voor u klaar en bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom!

Op minicamping 't Ramsveld treft u 15 ruimestandplaatsen aan, allen voorzien van electriciteit. Tevens is er luxe sanitair, een recreatieruimte voorzien van TV, sjoelbak, voetbalspel, dartbord en diverse andere spelen, een wasmachine en nog veel meer om op te noemen. Ook voor vissers is deze camping een uitstekende uitvalsbasis.
De camping is in zijn geheel omheind met gaas, zodat onze kleinste gasten veilig rond kunnen lopen en u van uw rust kunt genieten.

boerencamping 't Ramspol in Ens, een minicamping in de provincie Flevoland

 

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Flevoland?
Kijk dan eens op de website van minicamping 't Ramsveld inEns.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina