Boerencamping 't Nieuw Heegt in Aalten
Een mini-camping in de Achterhoek, provincie Gelderland

De familie Kamink van minicamping 't Nieuw Heegt in Aalten, een boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland zou u graag van harte welkom willen heten. Naast de camping heeft de familie tevens een paardenstal. De camping ligt in de buurtschap Lintelo,dit ligt tussen Varsseveld en Aalten.Op de boerderij zijn zoogkoeien en pony’s. De koeien lopen zomers met hun kalfjes in de wei,een prachtig gezicht.Er zijn 4 pony’s, nl, Polly , Reine, Holly en het veulen van Holly: Wandor. Het is vanaf 2006 ook mogelijk om priveles op een van de pony’s te te krijgen .

minicamping 't Neiuw Heegt in Aalten, Achterhoek, provincie Gelderland


Ook voor de kinderen is er op boerencamping 't Niew Heegt genoeg te beleven. Afgelopen jaar is de speeltuin volledig op de schop genomen en is er een aparte plaats voor de kleintjes gemaakt. Er zijn nu 2 verschillende zandbakken met voor de kleintjes, speelhuisjes,schommel,kleine glijbaantjes etc.Voor de groteren een klimtoren met glijbaan,schommels etc. Ook is er een trampoline,skelters en fietsjes. Ook u als minder valide of rolstoelgebonden kampeerder heeft natuurlijk recht op een heerlijke valkantie!! Daarom heeft men het sanitair aangepast en wel op de volgende onderdelen: Verhoogd toilet met beugels, onderrijdbare wastafels, douchezitje met leuningen, alarm- installatie in badkamer, haken en spiegel op zithoogte en de mogelijkheid voor het lenen van een verstelbare postoel. Minicamping 't Nieuw Heegt is in het bezit van het ITS-symbool, uitgereikt door de gehandicaptenraad.

 

Voor alle 50-plussers onder U!!!!! Indien u de website van Boerencamping 't Nieuw Heegt in Aalten bekijkt denkt u natuurlijk dat de camping geheel ingericht is op gezinnen met jonge kinderen. Niets is minder waar! Buiten de schoolvakantie’s om is dit een heerlijk landelijk gelegen ,rustige camping, ideaal om van hieruit fietstochten te maken,om te genieten van de rust op het platteland en om te onthaasten. De camping ligt pal aan de "Heurne "route, een bewegwijzerde route van de ANWB. Dit is een van de vele prachtige fietstochten die u vanuit deze camping maken kunt.De camping is buiten de schoolvakantie’s om een oase aan rust en ruimte. Het veld is aan een kant niet beplant,waardoor je ver de weilanden in kunt kijken.

deel van boerencamping 't Nieuw Heegt in Aalten, Achterhoek

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland?
Kijk dan eens op de website van minicamping 't Nieuw Heegt in Aalten

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina