Minicamping Helmzicht in Julianadorp
Een boerencamping in de provincie Noord-Holland

Bij Minicamping Helmzicht in Julianadorp, een boerencamping in de provincioe Noord-Holland weet u pas echt wat kamperen aan de voet van de duinen betekent! De camping ligt op 100 meter afstand van de duinen. Dus het strand is op loopafstand. Op het boerenbedrijf worden bollen verwerkt, de camping ligt dan ook rondom in de bollenvelden. Dat geeft vooral in de zomermaanden, wanneer de bollen bloeien, een zeer kleurrijke blik. Minicamping Helmzicht in Julianadorp heeft 20 beschutte plaatsen. De auto's worden niet bij de tent of caravan geparkeerd, hiervoor is er een aparte parkeerplaats.

Minicamping Helmzicht in Julianadorp


Naast de 20 kampeerplaatsen, is het ook mogelijk om een stacaravan of een chalet huren. Het sanitairgebouw bestaat uit bestaat uit: 4 toiletten, 2 douches , 2 wasbakken, 1 afwasgelegenheid met aanrecht, een wasmachine, een koelkast en magnetron, een stortplaats voor het chemisch toilet en een algemene ruimte met boeken, spelletjes, sjoelbak etc. De camping is aangesloten bij de SVR, waardoor u er zeker van kunt zijn dat alles aan de gestelde eisen voldoet. Indien u fietsen wilt huren, dan bent u ook hier aan het goede adres. Indien u het bij het reserveren opgeeft, staan de fietsen bij uw aankomst op minicamping Helmgras in Julianadorp klaar.

Boerencamping Helmzicht in Julianadorp

 

Naast de camping is er ook een chalet die geschikt is maximaal 4 personen, 2 volwassenen en 2 kinderen. Het chalet heeft een tweepersoons bed en een stapelbed. Het chalet is van alle gemakken voorzien en heeft zijn eigen sanitair. Tevens besschikt minicamping Helmzicht over twee stacaracans. Deze zijn geschikt voor maximaal 4 personen, 2 volwassenen en 2 kinderen. De caravans zijn van alle gemakken voorzien, u kunt gebruik maken van het sanitair van de camping. Op de camping is voldoende informatie voorhanden om leuke dagtripjes te maken.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan een de website van minicamping Helmzicht in Julianadorp


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina