Mini-camping De Hartjens in Azewijn
Een boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland

De familie Baars van Minicamping De Hartjens in Azewijn, een minicamping in de provincie Gelderland, zou u graag van hartel welkom heten op hun gezellige, gastvrije en schone camping. De kampeerplaatsen zijn allemaal erg ruim en voorzien van een verzorgde grasmat en natuurlijk van 6 ampere stroomaansluiting. De camping beschikt over voldoende en (vrij te gebruiken) schone sanitaire voorzieningen, zoals daar zijn: 5 douches, 4 toiletten, een recreatieruimte, een speelweide en speeltoestellen. Al met al is minicamping De Hartjens in Azewijn, een boerencamping in de Achterhoek, de provincie Gelderland een uitstekende verblijfslocatie.

minicamping De Hartjens in Azewijn, Achterhoek, Gelderland


Is fietsen voor u een prettige vrijetijdsbesteding en zoekt u een camping met diverse recreatieve mogelijkheden in de buurt? ook dan bent u bij Minicamping De Hartjens in Azewijn de juiste locatie. Deze camping is gelegen aan landelijke en regionale wandel- en fietsroutes. De Hartjens ligt aan wandel en fietsroutes zoals:Het Noaberpad
De Smokkelroute, De kastelenroute en Het fietserpad. Ook de directe omgeving biedt voldoende gelegenheid voor rust, wandelingen en fietstochten naar diverse bestemmingen zoals kastelen, molens, speelparken en gezellige stadjes.
Het doel van Huub en Ans Baars is om de gemoedelijke en gastvrije sfeer te handhaven; iedereen die hier verblijft moet het volgende gevoel hebben: uit zijn en thuis voelen.

Vanaf het kampeerterrein een prachtig uitzicht op het coulissen landschap van het bosrijke Montferland.
Voor de kleintjes is er een speelveldje en een jeu de boules baan voor de groten. Binnen kunt u gebruik maken van een recreatieruimte met zithoek, kabel t.v., leeshoek, foldermateriaal en spelen voor jong en oud. Het gebruik van wasmachine, wasdroger, koelkast, diepvries voor koelelementen, fietsverhuur is ook mogelijk. Huub en Ans van Minicamping De Hartjens in Azewijn doen hun uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Ook de directe omgeving biedt voldoende gelegenheid voor rust, wandelingen en fietstochten naar diverse bestemmingen zoals kastelen, molens, speelparken en gezellige stadjes.De camping ligt aan de rand van het dorpje Azewijn, omgeving Montferland, Achterhoek. Het dorp heeft o.a. een warme bakker met kruidenierswinkel, een café, een dorpswinkel met benzinepomp en fietsenmaker en een manege. De minicamping De Hartjens in Azewijn ligt nagenoeg aan een skeelerroute van het regionale skeeler route netwerk.

Omgeving minicamping De Hartjens in de Achterhoek

 

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in de Achterhoek, provincie Gelderland?
Kijk dan eens op de website van boerencamping De Hartjens in Azewijn

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina