Minicamping Boerderij 't Zwaluwnest in Putten
Boerderijcamping in Gelderland

Minicamping Boerderij 't Zwaluwnest in Putten, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, is op dit moment (najaar 2012) nog in aanbouw. In het voorjaar van 2013 zullen Mark en Gerdine Blok de eerste gasten verwelkomen. Het geheel is erg ruim opgezet: er komen 15 kampeerplaatsen op een terrein van 3300 m2. Het veld wordt goed beplant met bomen en met hagen. De parkeerplaatsen komen naast het veld te liggen, hierdoor is minicamping Boerderij 't Zwaluwnest in Putten, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, een kindvriendelijke en veilige camping.


Mini-camping Boerderij 't Zwaluwnest in Putten, boerderijcamping in Gelderland


De voorzieningen op Minicamping Boerderij 't Zwaluwnest in Putten zullen ook top zijn. De sanitaire ruimte van de mini camping komt in een hooiberg. De recreatieruimte is ook mooi ruim, 90 m2, en die is op dit moment al klaar. Hier is ook een keuken in gemaakt. Tevens is er in de boerderij een Boerderijwinkel gevestigd die u veel gevarieerde ambachtelijke producten aanbiedt. Advocaat, jam, sappen, bakmeel, kaas, worst, wijnen e.d. Ook heeft men eigen kalfsvlees, biologische groenten en zuivel producten te koop. Ook is er een zogenaamde Pipowagen te huur, incl. ontbijt. Deze is geschikt voor twee volwassenen, eventueel nog met een kind.

boeren-camping Boerderij 't Zwaluwnest in Putten, Gelderland

 

Minicamping Boerderij 't Zwaluwnest ligt in de mooie natuur van Putten, nabij landgoed Oldenaller. De locatie aan de Broekermolenweg nr 10 in Putten is gelegen tussen Nijkerk en Putten in en maakt deel uit van het Kampenlandschap, wat op de flankzone van het Veluwemassief ligt.Het is hier een kleinschalig en heel authentiek en afwisselend cultuurlandschap.Het is het leefgebied van o.a dassen. Zij maken gebruik van de bossen en houtwallen om hun burchten in te bouwen. Vlak naast de mini-camping is zo'n dassenburcht, met onder de Broekermolenweg een dassentunnel.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan HIER de website van Minicamping Boerderij 't Zwaluwnest in Putten

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina