Minicamping en Bed&Breakfast Boerderij Hazenveld
Een boerencamping in de provincie Utrecht

Piet van de Geer en Marianne Hoekstra heten u graag welkom op Mini-camping Boerderij Hazenveld in Kockengen, een boerencamping in de provincie Utrecht. Naast de mini-camping is er tevens een Bed& breakfast op de boerderij.
Alle kampeerplaatsen op Boerderij Hazenveld zijn minimaal 125 m2. De plaatsen hebben een eigen kraan,vuilwater- afvoer en een elektriciteitsaansluiting (6 ampère). De 18 caravanplaatsen zijn horizontaal gemaakt en op de plek van de voortent licht verhard, zodat alles droog en schoon blijft. De campingplaatsen zijn verdeeld over meerdere kampeerveldjes die zijn omzoomd met struiken. Voor campers zijn er 2 verharde plekken tegenover de dierenweide en 1verharde plaats op het achterveld. Speciaal voor de tentkampeerders op het trekkersveld staat er op een mooi plekje een picknicktafel. 's Morgens hier nog even de verse broodjes eten of genieten van het speciale trekkersontbijt! Dat is allemaal mogelijk op Mini-camping Boerderij Hazenveld n Kockengen, een boerencamping in de provincie Utrecht.

Mini-camping en B&B Boerderij Hazenveld in Kockengen, provincie Utrecht

De sanitairruimte op mini-camping Boerderij Hazenveld in Kockengen, met vloerverwarming, heeft gescheiden wasgedeeltes voor dames en heren en heerlijke ruime douches zónder muntautomaat. Aan de buitenzijde van de sanitairruimte is onder een afdakje de afwasplaats, lekker buiten en toch droog afwassen! In de wasserette vindt u niet alleen een wasmachine en een droogtrommel (de enige automaten met muntjes), maar ook een magnetron, koelkast en een waterkoker.Voor úw rust, de veiligheid van de kinderen en het behoud van het terrein is de camping echt autovrij. De (extra grote) bolderwagens vervangen tijdens uw verblijf uw auto als transportmiddel op het kampeerterrein. Uw caravan wordt door boer Piet met de tractor op de camping gezet en bij uw vertrek weer van de camping afgehaald. Kinderen mogen mee met boer Piet de kalfjes voeren. Speciaal voor hen is er een speelhuisje met zandbak en heel veel te gekke fietsjes.

De drie warm ingerichte kamers van de Bed&Breakfast van mini-camping Boerderij Hazenveld in Kockengen liggen op de eerste verdieping van het hoofdgebouw. Elke kamer is standaard ingericht met twee lekker lange boxspringbedden (90x210). Twee familiekamers zijn ruim genoeg om extra boxspringbedden (70x200) bij te plaatsen. Verder beschikken alle kamers over een zitje, minibar, airco, tv/dvd, kluisje en internetaansluiting. In uw badkamer vindt u een ruime douchecabine. Een kopje thee of koffie zet u gewoon op uw eigen kamer. De Bed&Breakfast is rookvrij! Voor de allerkleinsten is er een kinderbedje, potje, kinderstoel en speelgoed. Bij het uitgebreide ontbijtbuffet wordt natuurlijk met de kindersmaak rekening gehouden. Uw kinderen vermaken zich prima als ze met boer Piet meegaan de kalfjes voeren. In de informatieruimte vindt u voldoende ideeën voor een geslaagde vakantie! Ook is hier een kleine bibliotheek met leesboeken, natuurgidsen en informatieve boeken over de omgeving.


Voor gezamenlijk gebruik door de gasten van de B&B op mini-camping Boerderij Hazenveld in Kockengen is er een volledig uitgeruste woonkeuken. Hier vindt u ook toeristische informatie en er staat een boekenkast met leesboeken, tijdschriften, spelletjes en dvd's. Er is een ruime parkeerplaats, die voor de B&B-gasten gratis is. Met 8-14 personen bent u ook als groep ook van harte welkom. In dat geval reserveren Piet en Marianne de gehele bovenverdieping voor u, inclusief de speciale groepshuiskamer (met koffiekeuken en vaatwasser), zodat u gezellig samen kunt zitten en ook samen kunt eten.

terras bij minicamping Boerderij Hazenveld in Kockengen

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Zuid Holland?
Kijk dan eens op de website van mini-camping en Bed&Breakfast Boerderij Hazenveld in Kockengen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina