Camping Lagewald in Groesbeek
Boerencamping in Gelderland

Camping Lagewald in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland is een mooie mini camping met 25 staanplaatsen. Alle plaatsen op deze camping, die zich vooral richt op senioren, zijn voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting. U vindt hier rumte (erg groote standplaatsen), rust en heel veel mooie natuur in de omgeving. Camping Lagewald in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland, is een ideale verblijfplaats indien u aan de Nijmeegse vierdaagse meedoet.

mini-camping Lagewald in Groesbeek, boerencamping in Gelderland

 

Tijdens de Nijmeegse vierdaagse rijdt er vanafcamping Lagewald in Groesbeek een eigen bus naar en van het startpunt in Nijmegen. Ook staan er in die periode twee masseurs tot uw beschikking. Hoe luxer wilt u het hebben. De andere voorzieningen zijn ook zeer goed, zo zijn er zelfs 5 douches, 7 toiletten en 5 wastafels. Tevens is er vloerverwarming. Ook is er een recreatieruimte en staat er divers witgoed tot uw beschikking.

boerderijcamping Lagewald in Groesbeek, boerencamping of kleine camping in Gelderland

 

De omgeving van camping Lagewald in Groesbeek is gewoonweg schitterend. De Achterhoek biedt u prachtige vergezichten, mooie wandel- en fietspaden en heel veel bos. Natuurlijk staan plaatsen als Arnhem, Nijmegen en het duitse Kleve ook op uw programma om te bezoeken. Op de camping is veel informatie over alle toeristische attracties en de wandel en fietsroutes aanwezig. En anders kunt u altijd terecht bij de familie Janssen, zij willen dat u zich thuis voelt op hun mooie kleine camping.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website vanCamping Lagewald in Groesbeek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina