Klein camping Bats Jan in Tubbergen
Minicamping in de provincie Overijssel (Twente)

Klein camping Bats Jan in Tubbergen, een minicamping in de provincie Overijssel, ligt landelijk gelegen in de driehoek Tubbergen – Vasse – Ootmarsum op een afstand van ongeveer 2,5 km van de dorpskern van Tubbergen. De minicamping biedt plaats aan ongeveer 15 caravans. Omdat de camping uit 3 veldjes bestaat, heeft u veel rust, ruimte en privacy. De mooie grasvelden zijn op enkele plaatsen voorzien van een verhard deel voor de voortent. Klein camping Bats Jan in Tubbergen, een minicamping in de provincie Overijssel, is ideaal als startpunt om het mooie Twente te ontdekken.

 

Klein camping Bats Jan in Tubbergen, Twente

 

De voorzieningen op klein camping Bats Jan in Tubbergen biedt haar gasten de ruim voldoende voorzieningen. Er is een nette douchegelegenheid, er zijn 2 damestoiletten, 1 herentoiletten, 1 urinoir, een afwasgelegenheid met warm en koud water. Ook is er een slechtweer ruimte waar u lekker kunt lezen. Uw fiets kunt u stallen in een ruime stalling die bij deze leuke minicamping aanwezig is. De gasten kunnen gebruik maken van Wifi.

Minicamping Bats Jan in Tubbergen in Overijssel.

 

Klein camping Bats Jan is gelegen in de gemeente Tubbergen, die bestaat uit negen leuke kerkdorpen. De gemeente behoort tot de middelgrote gemeenten van Nederland. Elke dinsdagochtend is er op het Raadhuisplein van 8.00 uur tot 12.30 uur markt met vele marktkooplieden, die hun waren te koop aanbieden. Hier vindt u diverse kramen. De gemeente Tubbergen maakt samen met 3 andere gemeenten deel uit van het Nationaal Landschap Noordoost Twente. Iedere wandel- en fietsroute, ruiterpad en karrespoor voert u langs tal van bezienswaardigheden.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Klein camping Bats Jan in Tubbergen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina