Boerencamping Alessandra in Fuimaretta di Ameglia
Minicamping in Monte Marcello Magra

Boerencamping Alessandra in Ameglia, een minicamping in het natuurgebied Monte Marcello Magra, is gelegen op een korte afstand van de zee in Italië, tussen Ligurië, Cinque Terre and Toscane. De camping is gelegen in de omgeving van Lerici, Sarzana, 1.5 km van het strand Fiumaretta (SP). De camping bestaat eigenlijk uit 2 verschillende campings: Boerencamping Alessandra Ameglia is voor campers en caravans bedoeld en Boerencamping Alessandra Arcola die alleen bedoeld is voor tenten. Naast de camping mogelijkheden worden er ook een vakantiehuis verhuurd en is er een B&B appartement met speciale aanbiedingen voor families en groepen. Boerencamping Alessandra Amgelia ligt mooi gelegen tussen Ligurië en Toscane, vlakbij Lerici en Cinque Terre en slechts 1,5 km van het strand. De camping is lekker kleinschalig en rustig met slechts 5 beschikbare plaatsen. De andere camping, Alessandra Arcola, is ook een kleine camping helemaal ingericht voor tenten. De camping is mooi groen in de bossen gelegen en biedt u volop rust. Slechts enkele kilometers van Blue Bay van Lerici of van Fiumaretta Beach. Hier zijn slechts 7 plaatsen beschikbaar. De enige geluiden die u zult horen komen uit het bos en dat terwijl deze camping gelegen is op slechts 4 km van Arcola, 7 km van Sarzana waar u vele voorzieningen en winkels kunt vinden. Boerencamping Alessandra in Ameglia, een minicamping in het natuurgebied Monte Marcello Magra, is ideaal voor mensen die van natuur houden en de nationale parken willen ontdekken.

 

 

Boerencamping Alessandra in Ameglia is gelegen in het beboste gedeelte van de boerderij/erf. Iedere plek is zo’n 60-80 m2 groot en voorzien van een drinkwater aansluiting. De plekken zijn ook voorzien van electra en hebben allemaal schaduw dankzij de fruit bomen. Er is een plek aanwezig om uw waterreservoir te vullen en om uw chemisch toilet te legen. Ook zijn er toiletten aanwezig en douches met gratis warm water. Er zijn gootstenen om de afwas te doen en een wasmachine voor de vuile kleding. Ook is er een klein zwembad aanwezig voor de kinderen, een barbecue om lekker te eten, is er WIFI op de camping en ook huisdieren zijn van harte welkom.

 

De Boerencamping Alessandra zijn ideaal gelegen om de omgeving te gaan bekijken. De omgeving van Lerici, Portovenere, Cinque Terre, Toscaanse Alpen en ga zo maar door. Of u er nou wilt fietsen, wandelen, hiking of wilt relaxen dan bent u bij boerencamping Alessandra aan het goede adres. Ook beschikt u over een gratis shuttle service van en naar de camping, het strand of Sarzana. De plaatsen zijn allemaal voorzien van fruitbomen en bessen struiken. Dit maakt de camping niet alleen ideaal om te relaxen maar ook om maximaal te genieten van dat wat de natuur te bieden heeft. Er is een service center op de camping aanwezig met een keukentje, wasmachine, gehandicapten toilet, toiletten, relax area en uiteraard WIFI zodat u ook de website in de gaten kunt houden.

 

Wilt u meer weten over deze minicampings in Ameglia en Arcola?
Bekijk dan zeker ook de website van boerencamping Alessandra in Fiumaretta di Ameglia.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina