Boerencamping en zorgboerderij "De Oda Hoeve" in Kessel
Een minicamping in de provincie Limburg

Ine en Harry Willems van boerencamping en zorgboerderij "De Oda Hoeve" in Kessel, een minicamping in de provincie Limburg, willen u gaarne hartelijk welkom heten op hun camping. Op de grens van Noord en Midden Limburg ,tussen Venlo en Roermond in het land van Peel en Maas ligt het pittoreske dorp Kessel langs de Maas. Hier in dit mooie historische maasdorp vindt u op ca.1 km de camping welke in 2001 is opgericht. In een bosrijke omgeving dichtbij het natuurgebied “Slawin” en de Heldense bossen ligt de boerderij uit het jaar 1927 ,waar asperges en prei wordt geteeld. Sinds 2008 is het ook een zorgboerderij voor thuis wonende ouderen. Een mooie nieuwe camping dus, boerencamping "De Oda Hoeve" in Kessel, een minicamping in de provincie Limburg.

Camping Oda Hoeve in Limburg

 

Op het campingterrein van boerencamping "De Oda Hoeve"in Kessel, vindt U 80 ruime plaatsen met een gunstige ligging en mooi panoramisch uitzicht op het maasdorp Kessel. De plaatsen zijn allemaal voorzien zijn van: elektriciteit (6 amp.); riolering (aan te sluiten op de caravan) en een watertappunt. Het campingterrein is autovrij en op het boerenerf vindt u uw eigen ruime parkeerplaats. (gelijkgenummerd als uw staanplaats). De camping beschikt over uitstekend verwarmd sanitair, dat natuurlijk zeer goed onderhouden wordt. In het voor-en najaar wordt het eventueel verwarmd. Tevens is er een douche en wc speciaal ingericht voor minder valide personen. De camping biedt U diverse mogelijkheden tot recreatie. Zo beschikt men over een recreatieruimte waar U en andere gasten gezellig samen kunnen komen. De recreatieruimte is voorzien van een biljart, tv- met groot scherm bijv met voetballen kijken, audioapparatuur en diversen gezelschapspellen. Op het campingterrein is tevens een Jeu de Boules baan aanwezig waarvan U gebruik kunt maken.

nieuwe foto Oda Hoeve in Limburg

 

Om het mooie Limburg te ontdekken kunt u gebruik maken van de vele fiets en wandelroutes (knooppuntensysteem) .Mocht u daar niet zo veel zin in hebben dan worden er ook nog workshops georganiseerd. Tevens kunt u met de ruime comfortabele huifkar ( 30 personen) mee, en laat men u graag de omgeving zien, en stoppen bij de belangrijkste bezienswaardigheden waar we tekst en uitleg geven. Zo zijn er excursies georganiseerd naar een paardenmelkerij, wijnhuis en bierbrouwerij etc. Op diverse avonden worden de campinggasten, onder het genot van een drankje en hapje, getrakteerd op live-muziek door lokale muzikanten bijv.(boerenkapel ). Zoals u ziet er is voldoende vermaak op en rondom Boerencamping en zorgboerderij "De Oda Hoeve" in Kessel, een minicamping in de provincie Limburg.


Wilt u meer weten over deze boerencamping in Limburg?
Kijk dan een op de website van minicamping en zorgboerderij "De Oda Hoeve" in Kessel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina