Boerencamping en Gite L'ongline in Marigné
Minicamping in het departement Maine et Loire

Boerencamping en Gite L'ongline in Marigné, een minicamping in het departement Maine et Loire is in 2007 opgezet door het Nederlandse gezin Myriam, Martijn, Lisa en Erik. De boerencamping is ongeveer 1,5 ha. groot en beschikt over 15 ruime plaatsen van ongeveer 200 tot 250m2. Op het terrein staat ook de Gîte, die dus ook erg vrij gelegen is. Alle kamperplaatsen zijn voorzien van een 10 amp. stroomaansluiting. Boerencamping en Gîte L'ongline in Marigné, een minicamping in het departement Maine et Loire is erg rustig gelegen.

 

Boerencamping en Gîte L'Ongline in Marigné, minicamping Maine et Loire, Frankrijk

 

Er zijn hele goede voorzieningen op Boerencamping en Gite L'ongline in Marigné. Men heeft een eigen zwembad en er is een speeltuin voor de kinderen. Het sanitair bestaat uit 3 toiletten, 3 wastafels/douches. U kunt gebruik maken van de broodservice, 's avonds voor 20:00 uur bestellen garandeert u de volgende ochtend een heerlijk ontbijt. Ook zijn er groenten uit eigen tuin te koop en is er verse melk verkrijgbaar. Voor de andere boodschappen dient u naar het nabijgelegen dorp of de grote supermarkt 12 kilometer van de camping te gaan.

 

Boerencamping en Gîte L'Ongline in Marigné, minicamping Maine et Loire, Frankrijk

 

In de directe omgeving van Boerencamping en Gite L'ongline in Marigné zijn diverse wandelroutes (gemakkelijk en moeilijk) te maken. Datzelfde geldt voor de fietstochten, goed te doen, maar er zijn ook moeilijke stukken bij. Verder zijn er nog diverse andere sportieve mogelijkheden in de buurt vam deze mini camping. Maine et Loire is een streek van Frankrijk die heel veel te bieden heeft. Fantastische kastelen, mooie rivierlandschappen, oude genoegelijke dorpjes, lekkere wijnen en heerlijk eten.

 


Wilt u meer weten over deze minicamping in het departement Maine et Loire?
Bezoek dan eens de webste van Boerencamping en Gîte L'ongline in Marigné.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina