Boerencamping Jemalupe in De Wilp.
Een minicamping in de provincie Groningen.

Boerencamping Jemalupe in De Wilp is geopend in 2006 en heeft mooie luxe sanitaire voorzieningen. Op deze minicamping in de provincie Groningen zijn twee afwasplaatsen met warm en koud water. Daarnaast kunt u vanaf dit seizoen een wasmachine gebruiken! Voor de kinderen is er een zandbak, een schommel en zijn er twee skelters aanwezig. De camping is gelegen in het Zuidelijk Westerkwartier, een natuurrijk gebied. Dit gebied geeft mogelijkheden tot verscheidene fiets-en wandeltochten. U kunt bijvoorbeeld het Trimunt bezoeken, maar ook de bossen en heidevelden van Bakkeveen zijn een bezoek meer dan waard. En dat is niet het enige, er zijn nog veel meer leuke uitstapjes.

Boerencamping Jemalupe in De Wilp, een minicamping in de provincie Groningen

 

Op minicamping Jemalupe staat ook een volledig ingerichte caravan voor maximaal 4 personen ter beschikking. De caravan is voorzien van een vaste slaapkamer en de bank kan worden omgebouwd tot 2 slaapplaatsen. Ook is er een grote voortent met tuinmeubelset. Bedlinnen is inbegrepen, U hoeft alleen uw eigen handdoeken mee te brengen.

Boerencamping Jemalupe is nog steeds een echte boerencamping. De boerderij is een melkveehouderij. Er worden rond de 70 koeien gemolken. Ook hebben Cees en Elly van der Hoog kleinvee op het bedrijf. Daarnaast hebben zijn er geiten, konijnen, kippen, katten en de hond "Lara" rond lopen. Als je geluk hebt, kun je zelfs de geboorte van een kalfje meemaken!

Minicamping Jemalupe in De Wilp, een boerencamping in Groningen


Wilt u meer informatie over deze boerencamping Jemalupe in de provincie Groningen?
Kijk dan eens op de website van Minicamping Jemalupe in De Wilp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina