Boerderijcamping Erve Weemink in Neede
Boerencamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping Erve Weemink in Neede, een boerencamping in de provincie Gelderland is gelegen in de mooie Achterhoek, midden in de echte natuur waardoor u hier echt tot rust kunt komen. De camping is gehuisvest op een echte boerderij met jongvee. U kunt hier ervaren hoe het leven op de boerderij is. De camping is grotendeels omgeven met een houtwal, maar er is bijna altijd een goed overzicht over de weilanden die rond Boerderijcamping Erve Weemink in Neede, een boerencamping in de provincie Gelderland liggen.
boerderijcamping Weemink in Neede, minicamping in de Achterhoek

De plaatsen op  Boerderijcamping Erve Weemink in Neede zijn boven gemiddeld, tussen 120 en 150 m² en zijn natuurlijk afgescheiden. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en in ruime mate aanwezig, waaronder een familiedouche. Er zijn zonnige plekken, maar indien u voorkeur heeft voor schaduw, dan is dat ook mogelijk. Voor de kinderen is er volop te beleven, spelen in de mooie grote speeltuin, meekijken hoe het op de boerderij er aan toe gaat, een ritje maken met paard en wagen, etc. Ook zijn er in het hoogseizoen knutsel mogelijkheden.

beorencamping Erve Weemink in de achterhoek gelderland

Natuurlijk is er ook buiten de camping volop vertier mogelijk. Wandelen, fietsen of de steden in de omgeving van Boerderijcamping Erve Weemink in Neede bezoeken, zoals Deventer, Zutphen of het kleinste stadje van Nederland Bronckhorts bezoeken. Met mooi weer kunt u zich uitstekend vermaken bij de recreatieplas Het Hambroek. Er is zoveel mogelijk! Zelfs een bezoekje aan het naburige Duitsland is aan te raden.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Erve Weemink in Neede

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina