Boerencamping Doornenbal in Nieuwersluis
Boerderijcamping in de provincie Utrecht

Boerencamping Doornenbal in Nieuwersluis, een boerderijcamping in de provincie Utrecht is een oase van rust midden in de natuur van de Vecht en Plassen. De camping maakt deel uit van een actief melkveebedrijf. De camping biedt plaats aan 20 caravans of campers op zeer ruime plaatsen (minimaal 150 m²). Doordat het veld langwerpig is van vorm, heeft u geen last dat u bij uw buren naar binnen kijkt. U wordt hier niet wakker van het geluid van voorbijrazende auto's, maar door de stilte en de geluiden van de dieren. U kunt de meest uiteenlopende vogels aantreffen zoals: de kieviet, de grutto, de tureluur, verschillende soorten reigers, diverse uilen, de ijsvogel en natuurlijk de verschillende roofvogels die de polder tot foerageer gebied hebben. Door de unieke ligging van Boerencamping Doornenbal in Nieuwersluis, een boerderijcamping in de provincie Utrecht,heeft u aan alle kanten vrij uitzicht over de polder en kunt u deze bijzondere dieren vanaf uw eigen stoel bekijken.


boerencamping Doornenbal in Nieuwersluis

Op Boerencamping Doornenbal in Nieuwersluis treft u uitstekende voorzieningen aan. Het toiletgebouw bestaat uit twee delen, ieder met een geheel betegelde douche en een dames en heren toilet en een extra wasbak, dus totaal 4 toiletten en 2 douches met thermostaatkranen. Buiten vindt u een aanrecht met dubbele wasbak voorzien van warm en koud water ten behoeve van de afwas. Ook is er een stortplaats voor het chemisch toilet. Tevens is er ook een ruimte voor de wasmachine en droger. Voor de veiligheid van de gasten wordt het water 2 x per jaar gecontroleerd op legionella bacteriën. Op het veld van deze bij de SVR aangesloten boerderijcamping zijn geen speeltoestellen voor de kinderen aanwezig, maar er zijn verschillende skelters, surfplanken en ander speelgoed aanwezig. Ook het meerijden in de trekker behoort tot de mogelijkheden. Op het erf lopen meerdere dieren zoals kippen, poezen en een varken, die graag gevoerd worden en ook van knuffels houden.

 

 


De unieke omgeving waar Boerderijcamping Doornenbal in Nieuwersluis gevestigd is biedt u een oneindige mogelijkheid aan om te ontspannen. Wandelen in de nabije omgeving van de boerderijcamping, fietsen door de omgeving van de Vecht en het plassengebied, een boot huren of een een rondvaart maken, uw hengel uitgooien of lekker zwemmen in één van de natuurbaden, het is allemaal mogelijk. Maar ook de grotere plaatsen bezoeken met de leuke en gezellige markten en daarna uitrusten op een leuk terras kan natuurlijk ook.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan de website van Boerencamping Doornenbal in Nieuwersluis.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina