Boerencamping Wildemansheerd in Schildwolde
Minicamping in de provincie Groningen

De familie de Vries-Wildeman heet u van harte welkom op de minicamping Wildemansheerd in Schildwolde, een boerencamping in de provincie Groningen.De camping ligt midden in het groen, voor dié kampeerder die op zoek is naar rust en ruimte tijdens vakantie of weekend. Op deze camping kunt u heerlijk toeven tussen de fruitbomen en genieten van de landelijke omgeving. De camping beschikt over 15 ruime standplaatsen, 4 toiletten, 2 douches, een schuur waar gelezen en gespeeld kan worden etc. Al met al is minicamping De Wildemansheerd in de provincie Groningen een nezoekje waard.

Minicamping Wilemansheerd in SchildwoldeMinicamping Wildemansheerd beschikt over 15 ruime standplaatsen. Het toiletgebouw is voorzien van 4 toiletten, 2 douches en er is een schuurruimte voor eigen invulling (met een lectuurtafel, spellen, bibliotheek, folders en fietsroutes). Tevens staat u een wasmachine en droger ter beschikking. Zoals u kunt zien bent u hier van alle gemakken voorzien.


Naast de boerderij staat in de aangelegde tuin met vijver een grote blokhut, deze doet dienst als Theeschenkerij en ontmoetingsplek voor de campinggasten. Ook kunnen hier op afspraak groepen tot 30 personen terecht. In deze blokhut zijn eigen produkten te koop zoals jam, eieren, honing en ansichtkaarten. Alleen daarom is minicamping Wildemansheerd in Sellingen al een vakantie waard.

Boerencamping ildemansheerd in de provincie Groningen

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Groningen?
Kijk dan eens op de website van minicamping Wildemansheerd in Schildwolde

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina