Minicamping de Groene Hoeve in Wijdenes
Een boerencamping in de provincie Noord Holland

Boerencamping ”de Groene Hoeve” in Wijdenes, een minicamping in Noord-Holland wordt gedreven door Cees en Niki Groenendijk. Hier kunt u genieten van de vrije natuur in het noordwestelijke deel van Nederland. De camping die voorzien is van 5 volledig ingerichte tenten, is dichtbij de Zuiderzeedijk gelegen, verscholen achter een weelderig plantendecor ligt de Groene Hoeve bij het plaatsje Wijdenes. Kom genieten op Boerencamping de Groene Hoeve in Wijdenes van de eigen gemaakte kaas, het kampeerterrein, de paarden, geiten en de kippen. Er is, naast de geitenhouderij, een ambachtelijk kaasatelier, waar men de melk verwerkt tot overheerlijke geitenkaas en andere zuivelproducten. Het is op boerencamping "de Groene Hoeve"in Wijdenes dus niet mogelijk om met eigen kampeermiddelen te kamperen.

Minicamping De Groene Hoeve in Wijdenes


Op het van erf van de boerderij van minicamping de Groene Hoeve in Wijdenes is er ruimte gemaakt om heerlijk te kamperen in één van de 5 volledig ingerichte tenten. . Van de gasten krijgen Cees en Niki steevast te horen dat ze zo'n schitterende plek hebben in een heerlijk rustige omgeving. Veel gasten komen daarom nog eens terug, echt er even tussenuit. Vanaf augustus 2007 wordt er ook een vakantiehuisje verhuurd.De oude stal is omgetoverd tot een heus paardenpension met mooie ruime boxen. Ook is er een kleine paddock, een grote buitenbak en zijn er 4 weiden. Men kan bij ons paardrijden en paardrijlessen krijgen. Het is zelfs mogelijk om je paard mee te nemen als je hier vakantie komt vieren. Ook huisdieren zijn, in overleg, welkom! Eind 2007 hebben wij een zorgfunctie aan onze boerderij toegevoegd.De camping is open van 15 maart tot 1 november en men is aangesloten bij Het Betere Boerdenbed. Cees en Niki hebben een kleine, knusse camping op een prachtige locatie. Ook is er nog een veld waar het vakantiehuisje staat, heerlijk beschut en toch dicht bij de boerderij en de stallen. Onze camping kenmerkt zich door de eenvoud en de rust van het platteland. Voor de gasten is er een eenvoudig sanitairgebouw met twee douches en twee wastafels met koud en warm water en twee toiletten. Buiten is een (af)wasplaats gerealiseerd met koud stromend water. Draadloos internet is aanwezig. Wilt u uw eigen paard meenemen, dan is dat ook mogelijk op Minicamping de Groene Hoeve in Wijdenes, in de provincie Noord Holland.

boerencamping De Groene Hoeve


Op de camping is er ook een veld waar het vakantiehuisje staat, heerlijk beschut en toch dicht bij de boerderij en de stallen.Evenals de camping kenmerkt zich het vakantiehuisje door de eenvoud en de rust van het platteland. Het vakantiehuisje is 9 bij 4 meter groot, heeft een dak van zeil (koel in de zomer!) en een veranda. Het is volledig gemeubileerd en heeft een woongedeelte met open keuken en twee slaapkamers (de ene met een tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed), en biedt ruim plaats aan 4 personen (en eventueel aan 6 personen door gebruik van de bedbank in het woongedeelte).Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Kijk dan eens op de website van minicamping "de Groene Hoeve" in Wijdenes

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina