Boerderijcamping 't Meyböske in Silvolde
Een minicamping in de provincie Gelderland.

Nettie en Kees Meyboom zijn de trotse eigenaren van boerderijcamping 't Meyböske in Silvolde, een minicamping in de provincie Gelderland. 't Meyböske is een kleine camping waar nog rust en stilte in de natuur is. U wordt alleen "gestoord" door de vele vogels. Silvolde is gelegen in het zuiden van de Achterhoek alwaar u fantastische fietstochten kunt maken. Toeristische informatie met diverse fiets- en wandelroute’s liggen voor u klaar. Boerderijcamping 't Meyböske in Silvolde, een minicamping in de provincie Gelderland ligt op 300 meter vanaf een rustige weg.

Overzicht camping Meyböske

 

De zeventien kampeerplaatsen op boerderijcamping 't Meyböske in Silvolde liggen allemaal rondom een mooi grasveld, achter de woonboerderij. De bomenrand en het privébos zorgen voor schaduw. Dat bos is natuurlijk een op en top speelplaats voor kinderen. Bij slecht(er) weer is er ook de mogelijkheid om binnen te spelen. In een grote recreatieruimte is een complete keuken, met koelkast voor algemeen gebruik, wasmachine, centrifuge, tafeltennis,biljart, computer met internet, leeshoek en nog veel meer. De campingkippen zorgen dagelijks voor de verse eitjes.

Minicamping 't Meyboske in de Achterhoek

 

Op het terrein van boerderijcamping 't Meyböske in Silvolde zijn ook vier comfortabele stenen vakantiewoningen voor 4-5 personen te huur, allen gelijkvloers met eigen terras. Ook is er een confortabele trekkershut te huur, deze staat op het campingveld. Iedereen is welkom op de minicamping, maar groepen worden niet toegelaten. Ook honden zijn welkom, mits ze aangelijnd blijven en geen overlast veroorzaken.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping 't Meyböske in Silvolde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina