Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug, een minicamping in de provincie Noord-Holland is genoemd naar de stolpboerderij. Het is een ruim opgezette camping waar u voldoende beschutting kunt vinden. U treft natuurlijk ook een electra-aansluiting aan. De camping wordt bewoont door vaste gasten en toeristen die een paar dagen of weken blijven om de genieten van de heerlijke ruimte en rust die hier geboden wordt. De familie De Graaf wil ook u graag verwelkomen op boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug, een minicamping in de provincie Noord-Holland.

Minicamping Uit den Haak in Schagerbrug, boerderijcamping in Noord-Holland

 

Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug is gelegen vlak bij het Noordzeestrand en ligt bij een mooi natuurgebied. Natuurlijk dient u ook steden als Schagen en Alkmaar, met de wereldberoemde kaasmarkt, te bezoeken. Zelfs Amsterdam met zijn ontekbare mogelijkheden is vanuit deze camping voor dagtripjes goed bereikbaar. Het is een camping voor senioren én junioren. De Boerderij, waarnaar de camping is genoemd, is eenzeer fraaie stolpboerderij. In de weilanden bij de boerderij kunt u diverse vogelsoorten aantreffen.

Boerencamping Uit den Haak in Schagerbrug, boerderijcamping in Noord-Holland

 

Op Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug treft u diverse voorzieningen aan. Het zal u hier aan niets ontbreken. Schagerbrug is mooi centraal gelegen in de Kop van Noord-Holland, zodoende kunt u de Noordzee bezoeken, maar ook Enkhuizen moet u echt met een bezoekje vereren. Maar met de nieuwe vaarverbinding met Texel hoeft u voor een bezoek aan dat eiland niet lang meer in de rij te staan. Zoals u kunt lezen zijn er volop mogelijkheden voor een rustige of actieve vakantie op deze mooie minicamping. De keuze is aan U!Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan hiér de website van Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina