Boerderijcamping Wijn & Cultuurhoeve Thabor in Sneek
Minicamping in de provincie Friesland

Kamperen op Boerderijcamping Wijn& Cultuurhoeve Thabor in Sneek, een minicamping in de provincie Friesland is nét even anders kamperen dan op een andere camping. De camping ligt op het zuiden van de boerderij en heeft het mooiste Friese uitzicht wat u zich maar kunt wensen;  water, weiland, Friese paarden en wollige schapen.  Daarnaast is er een prachtige glazen ruimte met terras, waar u kunt relaxen en genieten van het uitzicht. Een wandeling maken in Friesland door een wijngaard is ook al een belevenis op zich! Omdat de boerencamping gesitueerd is op een halve hectare grond en in de luwte van de stal ontstaat er een ‘smuke’  sfeer zoals wij hier in Friesland zeggen, wat zoiets betekent als gezellig en warm.  Boerderijcamping Wijn & Cultuurhoeve Thabor in Sneek, een minicamping in de provincie Friesland heeft 25 staplaatsen, waarvan 20 met electriciteit.

de galzen ruimte in Sneek

   

De voorzieningen op Boerderijcamping Wijn & Cultuurhoeve Thabor in Sneek zijn op en top, er zijn schitterende sanitaire voorzieningen aanwezig, voor de mannen en vrouwen apart. Op het kampeerterein zijn meerdere koud water tappunten, er staan een wasmachine en droger tot uw beschikking. Ook is er een mooie ontspanningsruimte, de Glazen Zaal. Mocht u een caravan willen huren, ook dat kan natuurlijk.

 

In de omgeving van Boerderijcamping Wijn & Cultuurhoeve Thabor in Sneek is volop vermaak mogelijk. De visser kan hier naar hartelust zijn hengel uitgooien, de fietsliefhebbers kunnen lange en mooe tochten maken door deze prachtige provincie, maar ook zijn er genoeg culturele zaken te bekijken in o.a. Sneek, Tims, Bolsward etc. Genoeg mogelijkheden voor een schitterende vakantie in de provincie Friesland.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan HIER de website van Boerderijcamping Wijn & Cultuurhoeve Thabor in Sneek

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina