Boerderijcamping Op den Stuwwal in Groesbeek
Boerencamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping “Op den Stuwwal” in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland, is gelegen op het rustige platteland van Groesbeek. Vanaf de top van de stuwwal, waar de camping gelegen is, heeft u mooie vergezichten over het platteland en het Reichswald (Duitsland). De boerderijcamping is met name gericht op mensen die van de rust en de natuur willen genieten. De camping biedt u de mogelijkheid voor een seizoensplek of passantenplek. Boerderijcamping "Op den Stuwwal" in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland, heeft momenteel 25 plaatsen.

minicamping Op den Stuwwal in GroesbeekBoerderijcamping “Op den Stuwwal” in Groesbeek heeft een nieuw en verwarmd sanitairgebouw. De vloer is voorzien van vloerverwarming en de ruimte is volledig betegeld. Douches en toiletten zijn van elkaar gescheiden. De douches werken met behulp van een muntenautomaat. Verder is er aanwezig: reinigingsplaats voor chemisch toilet, terras met mooi uitzicht over het Reichswald en het platteland, gezamenlijke keuken, recreatieruimte/receptie met: televisie, koelcel en makkelijke zitplaatsen. Op de standplaats is aanwezig: elektra met 16 ampère met 2 aansluitingen, water, riolering, vanaf 120 m2 én jeu de boule baan.

boerderijcamping Op den Stuwwal in Groesbeek gelderlandGroesbeek en omgeving zijn een lust voor het oog. Naast het platteland is er volop bos en heuvels om van te genieten. Het bos ligt al op 500 meter afstand van Boerderijcamping “Op den Stuwwal". Ook de Mookerheide ligt binnen wandelafstand van de camping. Wilt u op een bijzondere manier de omgeving verkennen kunt u via het oude spoor met de draisine naar Kranenburg en Kleef. Verder kunt u in de omgeving diverse musea bezoeken, naar de speeltuin, golfen, midgetgolfen, zwemmen, winkelen in Nijmegen of Kleef en nog veel meer. Kortom er is genoeg te beleven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping "Op den Stuwwal" in Groesbeek
.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina