Boerderijcamping La Dolce Vita in Ransdaal
Minicamping in de provincie Limburg

Boerderijcamping La Dolce Vita , een minicamping in de provincie Limburg, is gelegen in het dorp Ransdaal (snelweg op 5 min), gesitueerd in de prachtige Zuid-Limburgse heuvels met uitzicht over het Ransdalerveld en op het Geuldal. Het landelijk en rustig gelegen Ransdaal kenmerkt zich door authentieke boerderijen met hun typische ronde poorten en mooie binnenplaatsen. Tussen de groene weiden in het golvend landschap treft u kabbelende beekjes en riviertjes aan. Tal van fiets- en wandelroutes dwars door de weilanden in het ´Land van Kalk´ bieden u de mogelijkheid om te genieten van de prachtige vergezichten en mooie natuur. U treft een unieke mix van prachtige natuur, cultuur en historie.U kunt op Boerderijcamping La Dolce Vita in Ransdaal, een minicamping in de provincie Limburg, gebruik maken van uw eigen kampeermiddelen maar ook is het mogelijk om een ingerichte caravan met voortent te huren (basis en luxe-modellen). 


Op boerderijcamping La Dolce Vita in Ransdaal biedt men u de volgende mogelijkheden en faciliteiten:  ruime rustig gelegen kampeerplaatsen (ca 90 m2 met uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels en het Ransdalerveld, er zijn zonnige èn schaduwrijke plekken. De camping voorzien van hoogstam-fruitbomen en iedere plaats heeft een elektra aansluiting (6 amp). Het sanitair is heel goed, er is een douche- en wasgelegenheden (dames- en herenruimte), er zijndiverse toiletten en er is een chemisch toilet. Natuurlijk is er ook een afwasruimte met warm water. Er zijn diverse waterkranen op kampeerterrein, er is een watertappunt en loosplaats voor campers. Maar ook een wasmachine en droger zijn aanwezig.  Voor de gasten is er gratis Wifi op gehele camping. Ook aan de kinderen is gedacht, er zijn speeltoestellen en een zandbakje, een recreatieveldje en recreatieruimte. Ook voor de oudere gasten is er vertier, o.a. jeu-de-boules- / boccia-baan, de wekelijkse BBQ-avond (in hoogseizoen). Iedereen mag  gratis gebruik van spelmateriaal. Honden kunnen zich uitleven op de speelweide. Iedereen kan genieten van de boerderijdieren en erg leuk is dat er gratis verse eieren verkrijgbaar zijn.


Boerencamping Ransdalerveld in Limburg, Minicamping in Ransdaal

Typisch Limburgse dorpen en steden (o.a. Valkenburg, Maastricht, Aken, Kerkrade en Vaals) liggen niet ver van Boerderijcamping La Dolce Vita in Ransdaal. Er zijn legio recreatie- en sportmogelijkheden en vele toeristische trekpleisters en attracties welke ook prima te bereiken zijn vanuit het openbaar vervoer (treinstation op 5 minuutjes lopen) en per fiets. Er is vanaf de camping een directe aansluiting op wandel- en fietsroutes. Of u nu kiest voor een kort of lang verblijf, tussen 15 maart en 1 november heet men u graag van harte welkom op Boerderijcamping La Dolce Vita.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping La Dolce Vita in Ransdaal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina