Boerderijcamping Hoeve Axel in De Cocksdorp, Texel
Boerencamping in de provincie Noord-Holland.

De familie van Herwaarden, de eigenaren van boerderijcamping Hoeve Axel in De Cocksdorp, een boerencamping in de provincie Noord-Holland willen u graag uitnodigen voor een bezoek aan hun mooie camping in de kop van het eiland Texel. Hoeve Axel is een gemengd bedrijf. Dit betekent dat op de boerderij veehouderij, akkerbouw en toerisme aanwezig is. De veehouderij bestaat uit ong. 140 luxe stieren, die worden gehouden voor het vlees. Narcissenbollen, pootaardappelen, suikerbieten, maïs en tarwe zijn de belangrijkste akkerbouwgewassen. Verder beschikt boerderijcamping Hoeve Axel, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, over een **** sterren vakantiebungalow.

Boerderijcamping Hoeve Axel in De Cocksdorp, Texel, minicamping in Noord-Holland

 

Kamperen op Texel: een oase van rust en ruimte. Beleef het op boerderijcamping Hoeve Axel in de Cocksdorp. De hoeve ligt in de noordelijke punt van het eiland Texel. De Cocksdorp is het dichtstbijzijnde dorp en bevindt zich op ongeveer één kilometer vanaf de boerderij. De camping ligt dichtbij zowel de Wadden- als de Noordzee (met strand en duinen). Een recreatiebos bevindt zich op één kilometer. Er zijn 9 ruime kampeerplaatsen die allen voorzien zijn van electra. De camping bestaat uit een oud en nieuw gedeelte. Speelwerktuigen (schommel ed.)ontbreken op deze camping. en voor het parkeren is er een apart veld ingericht.

Het schone toiletgebouw van boerderijcamping Hoeve Axel in De Cocksdorp bevat twee WC's, een douche (geen muntjes) en een wasgelegenheid. Buiten bevindt zich ook een wasgelegenheid en een spoelbak. Het toiletgebouw is dag en nacht geopend. Er wordt dagelijks schoongemaakt. Voor wc-papier en handzeep wordt gezorgd. Bij de wasgelegenheid hangt een handdoek om uw handen af te drogen. Het gebruik van douche en toilet is bij de kampeerprijs inbegrepen. In het toiletgebouw is ook een centrifuge aanwezig welke u gratis mag gebruiken.

Boerencamping Hoeve Axel in De Cocksdorp, Texel, Noord Holland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Hoeve Axel in De Cocksdorp op Texel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina