Boerderijcamping Der Weustehof in Hoogstede
Minicamping in het Grafschap Bentheim (Niedersaksen)

Boerderijcamping Der Weustehof in Hoogstede, een minicamping in het Grafschap Bentheim (Niedersaksen) is gevestigd bij een oude boerderij. Hier kun je genieten van de stilte en de ruimte op het platte land. De ongeveer 30 grote kampeerplaatsen liggen mooi langs de rand en het grote middenterrein is altijd vrij voor de kinderen om te spelen. De mini camping is een rustige familiecamping, waarbij een vriendelijke en vrolijke ambiance belangrijk is. Ook is er een caravan te huur. Voor de liefhebber: er zijn plaatsen met schaduw of in de zon. Boeerderijcamping Der Weustehof in Hoogstede, een minicamping in het Grafschap Bentheim, is gelegen op een door struiken en populieren omgeven oud weiland, vanwaar je uitzicht hebt op de landerijen met akkerbouwgewassen.

 

Boerderijcamping Der Weustehof in Hoogstede, Grafschap Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

 

Op Boerderijcamping Der Weustehof in Hoogstede biedt genoeg gelegenheden voor de afwas of wassen met heet water en een stortplaats voor het chemisch toilet. De sanitaire voorzieningen zijn ondergebracht in een oude idyllische koeienstal, er zijn 4 toiletten, 2 douches met warm en koud water en 4 wastafels. Voor de meer huishoudelijke zaken is er een aanrecht voor de afwas en kleine handwasjes. Ook is er een wasmachine en zijn er twee koelkasten (met vriesvakken) voor algemeen gebruik.Ook is er een recreatieruimte met gezellige zitjes, een tafeltennistafel, en andere gezelschapsspelletjes zodat ze met slecht weer zich niet hoeven te vervelen.

 

Minicamping Der Weustehof in Hoogstede, Grafschap Bentheim, Duitsland

 

Boerderijcmping Der Weustehof in Hoogstede is centraal gelegen. Op slechts 500 meter afstand van deze mini camping vindt u een goed winkelaanbod, o.a. een supermarkt, een pizzaria, een cafe, een bakker, een fietsenwinkel, enzovoort. De directe omgeving biedt leuke fietsroutes door de Grafschfat Bentheim en langs de Emsland (er zijn enkele fietsen voor algemeen gebruik op de mini camping aanwezig). Aan de persoonlijke wensen van de kampeerders proberen de beheerders zoveel mogelijk tegemoet te komen. In de Grafschaft Bentheim kunt u tijdens uw vakantie heerlijk ontspannen aan het water met uw hengel in de waterstromen Vecht, Dinkel en Lee en in de nabij gelegen kanalen. Denkt u wel aan uw vergunning?

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in het Grafschap Bentheim (Niedersaksen)?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Der Weustehof in Hoogstede.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina