Boerderijcamping De Ulend in Kessel
Minicamping in de provincie Limburg

Boerderijcamping De Ulend in Kessel, een minicamping in de provincie Limburg, is gelegen op de grens van Noord - en Midden Limburg, in het land van Peel en Maas. De camping is gelegen aan de noordkant van Kessel. Jeanne & Mart Linssen zijn in 2009 gestart met deze ruim opgezette camping. Er zijn in totaal 32 royale standplaatsen van ca. 150 m2. Alle plaatsen zijn voorzien van een electra-aansluiting. Het terrein is geheel autovrij. Een camping dus die zich met recht een rust en ruimte camping mag noemen. Maar dat kunt u het best ervaren als u komt kamperen op Boerderijcamping De Ulend in Kessel, een minicamping in de provincie Limburg.

boerderijcamping De Ulend in Kessel, LImburg


De voorzieningen op boerderijcamping De Ulend in Kessel zijn op en top. De riante nieuwe sanitaire voorzieningen zijn gerealiseerd in één van de authentieke gebouwen van de weergaloos mooie hoeve welke medio 1860 in carrévorm gebouwd is. Er zijn drie douches, drie toiletten en een gecombineerde mindervaliden ruimte. Natuurlijk kunt hier ook uw vaat schoonmaken, mooir overdekt en lekker knus. Mocht u even moeten wachten, neem dan plaats op één van de leuke zitjes.

Minicamping De Ulend in Kessel, boerencamping in Limburg

 

Het land van Peel en Maas is een fantastische gebied vol met wandel - en fietsmogelijkheden. Het ligt aan de noordkant van Kessel in een landelijke omgeving. Buiten de eerder genoemde wandel - en fietsmogelijkheden is er een keur aan andere bezienswaardigheden. Van musea tot pretparken en natuurlijk niet te vergeten de uitmuntende culinaire mogelijkheden. Dus hierbij een oproep van de eigenaren: Kom genieten bij Boerderijcamping De Ulend in Kessel.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan HIER de website van boerderijcamping De Ulend in Kessel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina