Boerderijcamping De Koehorn in Deurne-Zeilberg
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Boerderijcamping De Koehorn in Deurne-Zeilberg, een minicamping in de provincie Noord-Brabant ligt dicht tegen het natuurgebied De Peel aan. Op deze camping zijn 25 ruime kampeerplaatsen ter beschikking voor de gasten. Tevens is er een riante 6 persoons vakantiewoning te huur. Deze woning is volledig ingericht. De boerderij is niet echt meer in bedrijf maar er is wel hobby vee aanwezig. Op deze manier kunnen de campinggasten (ouderen en kinderen) bij Boerderijcamping De Koehorn in Deurne-Zeilberg, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, toch ervaren hoe het kamperen bij de boer is.

Boerderijcamping De Koehorn in Deurne

Er zijn nette voorzieningen op Boerderijcamping De Koehorn in Deurne-Zeilberg. Zo zijn er voldoende sanitaire voorzieningen die voldoen aan de door de SVR gestelde eisen. Ook is er ook voor mindervaliden een aparte douche en toilet aanwezig. Verder is er een grote speelweide met picknicktafels, een kleine speeltuin met een zandbak, schommels, een glijbaan en een wip. Ook zijn er grote trapskelters voor de iets oudere kinderen. Voor de "senioren" onder de gasten is er ook een jeu de boules baan. Mocht het weer tegenzitten dan kan men gebruik maken van de grote recreatieruimte met TV, tafeltennis, een voetbalspel en leuke leesboeken.

Boerderijcamping De Koehorn in Deurne, minicamping Noord-Brabant

Zoals reeds in het begin is genoemd ligt Boerderijcamping De Koehorn in Deurne-Zeilberg tegen het natuurgebied De Peel aan. Er zijn vele mooie fietsroutes die u door het mooie Brabantse land leiden. Natuurlijk zijn er ook veel wandelroutes aangelegd. Dan zijn er natuurlijk nog de mooie oude steden met hun historie. U bevindt zich hier midden tussen de steden Den Bosch, Nijmegen, Venlo, Weert en Eindhoven. Maar ook in Deurne zelf treft u ruim voldoende winkels en boetieks om gezellig te winkelen. Heerlijk genietn op één van de leuke terrasjes of lekker uit eten bij de Griek, de Chinees, de Italiaan of de Hollander. Het kan allemaal in Deurne.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Koehorn in Deurne-Zeilberg

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina