Boerderijcamping De Eshoeve in Een
Minicamping in de provincie Drenthe

Jacob en Anneke Ketelaar zijn de eigenaren van Boerderijcamping De Eshoeve in Een, een minicamping in het noorden van de provincie Drenthe. Vanaf de camping, die midden in het dorp ligt, heeft u een goed uitzicht over De Esch. Hier lopen de koeien van de boer. Natuurlijk mogen de kinderen 's-avonds helpen met het voeren van de kalfjes, altijd heel leuk om mee te maken. Boerderijcamping De Eshoeve in een, een minicamping in de provincie Drenthe, beschikt over 15 kampeerplaasten.

boerderijcamping De Eshoeve in Een, minicamping in Drenthe


De sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping De Eshoeve in Een zijn goed en zien er verzorgd uit. Er zijn twee douches, drie toiletten, urinoir en twee wastafels. Tevens zijn er twee aanrechten met warm stromend water, een koelkast, een wasmachine en een centrifuge. Gelukkig is er ook een kleine recreatieruimte met een boeken- en lectuurhoek, een tafeltennistafel en spelletjes, zodat ook bij iets minder mooi weer genoeg te doen is. Voor de kinderen zijn er natuurlijk ook schommels, een glijbaan, en een grote zandbak.

minicamping De Eshoeve in Een, Drente

 

Indien u op Boerderijcamping De Eshoeve in Een verblijft dat zult u ervaren dat u mooi centraal tussen allerlei mogelijke activiteiten in kampeert. Dichtbij zijn de mooie wandelingen aan te raden, maar ook de schitterende Drentse fietspaden (niet voor niets is er nu ook een startplaats van de Drentse Fiets Vierdaagse in Norg). Bij mooi weer kunt u heerlijk zwemmen en zonnen op het Ronostrand, maar ook de pretparken Nienoord in Leek en Duinenzathe in Appelscha zijn erg leuk om te bezoeken.

 

Er is nog veel meer informatie over de mogelijkheden vanaf deze minicamping in Drenthe.
Bezoek daarom eens de website van Boerderijcamping De Eshoeve in Een.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina